Ο Πούτιν διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε Ρωσία και εξωτερικό

Ο Πούτιν διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε Ρωσία και εξωτερικό Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε σήμερα τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία και στο εξωτερικό, μία ημέρα μετά την δολοφονία του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Άγκυρα από έναν Τούρκο αστυνομικό.


«Ζητώ από τις υπηρεσίες ασφαλείας να λάβουν πρόσθετα μέτρα για να εγγυηθούν την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ρωσίας και στο εξωτερικό, να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στους ρωσικούς οργανισμούς στο εξωτερικό και των συνεργατών τους» δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.


«Σας ζητάω επίσης να εντατικοποιήσετε τη συνεργασία με την μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών» πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που μίλησε ενώπιον αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του με αφορμή την Ημέρα των Υπηρεσιών Πληροφοριών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό εξαφάνιση είδος σολομού εμφνίστηκε μετά από 100 χρόνια στην Καλιφόρνια

Διεθνή / Υπό εξαφάνιση είδος σολομού εμφανίστηκε μετά από 100 χρόνια στην Καλιφόρνια

Ο σολομός Chinook που μεταναστεύει το χειμώνα θεωρείται απειλούμενο είδος από την NOAA και έχει χαρακτηριστεί από τον οργανισμό ως «ένα από τα εννέα είδη που θεωρούνται πιο απειλούμενα με εξαφάνιση στο εγγύς μέλλον»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Διεθνή / Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ανέτρεψε αμφιλεγόμενο νόμο που υπονόμευε τις ανεξάρτητες αρχές κατά της διαφθοράς, μετά από μαζικές διαδηλώσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις
LIFO NEWSROOM
Έκθεση-σοκ για την Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών, εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Διεθνή / Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών και εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Νέα έρευνα καταγράφει συστηματική χρήση σεξουαλικής βίας ως όπλο πολέμου στο Τιγκράι: βιασμοί χιλιάδων γυναικών και παιδιών, εγκυμοσύνες υπό πίεση και μυριάδες τραυματισμοί
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM