Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει «κηδεμόνας» της, αποφάσισε το δικαστήριο

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει «κηδεμόνας» της, αποφάσισε το δικαστήριο Facebook Twitter
0

Δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποκλείσει τον πατέρα της από την συμφωνία κηδεμονίας, που του δίνει έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της. 

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο Τζέιμς Σπίαρς, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

Η απόφαση, που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας ενώπιον δικαστηρίου, όπου εξήγησε ότι η κηδεμονία από τον πατέρα της, της έχει κλέψει τον έλεγχο των οικονομικών της, της καριέρας, των προσωπικών σχέσεων και άλλων πτυχών της ζωής της.

Στην κατάθεση της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας της δεν της επιτρέπει να αφαιρέσει το IUD (ενδομήτριο σπείρωμα) στερώντας της το δικαίωμα να αποκτήσει μωρό με τον φίλο της.

Οι όροι της κηδεμονίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες εξέδωσε την απόφαση, χθες Τετάρτη, απαντώντας τελικά αρνητικά στο σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει δικηγόρος της τραγουδίστριας τον Σεπτέμβριο. 

«Το αίτημα να ανασταλεί άμεσα η ιδιότητα του Τζέιμς Π. Σπίαρς μετά τον διορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνια ως μοναδικός κηδεμόνας της περιουσιας της απορρίπτεται μετ' επιφυλάξεως παντός δικαιώματος», δήλωσε η δικαστής Μπρέντα Πένι, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το CNN. Για την απόφαση δεν λήφθηκε υπόψιν η κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ζητήσει τερματισμό της «καταχρηστικής» κηδεμονίας από τον πατέρα της τα τελευταία 13 χρόνια, καταθέτοντας σε έντονη συναισθηματική φóρτιση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. «Το μόνο που θέλω είναι τη ζωή μου πίσω. Αρκετά! Έχουν περάσει 13 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα οικονομικά της 39χρονης τραγουδίστριας και η προσωπική ζωή της διαχειρίζεται κυρίως ο Τζέιμς Σπίαρς, μετά την δημόσια κατάρρευσή της πριν από μια δεκαετία, με εκατομμύρια φανς, ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, να έχουν εκφράσει έκτοτε την στήριξή τους απέναντι στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω της καμπάνιας #FreeBritney.

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ