Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιεί τα social media της Gucci

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιεί τα social media της Gucci Facebook Twitter
0

Μετά από την είδηση ότι o όμιλος Κering, στον οποίο ανήκει ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci, πρόκειται να κατασκευάσει εκατομμύρια ιατρικές προστατευτικές μάσκες στη Γαλλία, σήμερα o ίδιος οίκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δωρίσει 2 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.


Το ένα εκατομμύριο ευρώ θα δοθεί προς την ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, την λεγόμενη Protezione Civile, σε συνεργασία με την Intesa Sanpaolo ενώ άλλο ένα εκατομμυρίο ευρώ θα δοθεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τον COVID-19 που θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, προς υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το label κάνει έκκληση στην κοινότητα του να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία ενώ δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ένα σχέδιο κατά το οποίο ο Οργανισμός ανέλαβε από σήμερα, 27 Μαρτίου, το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας. Με αυτό τον τρόπο ο ΠΟΥ θα μπορέσει να προωθεί τα μηνύματά του στους περισσότερους από 70 εκατομμύρια followers οι οποίοι ακολουθούν τον λογαριασμό της Gucci ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επίσημη πληροφόρηση σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας της παγκόσμιας κοινότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Gucci (@gucci) on


«Αυτή η πανδημία μας καλεί σε ένα απροσδόκητο καθήκον, αλλά είναι μια έκκληση στην οποία ανταποκρινόμαστε αποφασιστικά, υποστηρίζοντας καθημερινά την ανιδιοτελή εργασία που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που εργάζονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού» γράφει ο Alessandro Michele της Gucci σε μια επιστολή που υπέγραψε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Marco Bizzarri. «Αν υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και καταφέρουμε να βοηθήσουμε αυτούς που είναι οι πιο ευάλωτοι και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση».

View this post on Instagram

A post shared by Gucci (@gucci) on

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Διεθνή / Σχεδόν 300 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Οι περικοπές στην ανθρωπιστική βοήθεια, οι συγκρούσεις, η κλιματική και οικονομική κρίση συμβάλλουν στην έκτη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υποσιτισμό
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Διεθνή / Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Η νέα καμπάνια της Τουρκίας για την παχυσαρκία προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς πολίτες μετρώνται για ΔΜΣ σε πλατείες χωρίς σαφείς κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων
LIFO NEWSROOM
«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM