Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιεί τα social media της Gucci

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιεί τα social media της Gucci Facebook Twitter
0

Μετά από την είδηση ότι o όμιλος Κering, στον οποίο ανήκει ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci, πρόκειται να κατασκευάσει εκατομμύρια ιατρικές προστατευτικές μάσκες στη Γαλλία, σήμερα o ίδιος οίκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δωρίσει 2 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.


Το ένα εκατομμύριο ευρώ θα δοθεί προς την ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, την λεγόμενη Protezione Civile, σε συνεργασία με την Intesa Sanpaolo ενώ άλλο ένα εκατομμυρίο ευρώ θα δοθεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τον COVID-19 που θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, προς υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το label κάνει έκκληση στην κοινότητα του να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία ενώ δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ένα σχέδιο κατά το οποίο ο Οργανισμός ανέλαβε από σήμερα, 27 Μαρτίου, το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας. Με αυτό τον τρόπο ο ΠΟΥ θα μπορέσει να προωθεί τα μηνύματά του στους περισσότερους από 70 εκατομμύρια followers οι οποίοι ακολουθούν τον λογαριασμό της Gucci ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επίσημη πληροφόρηση σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας της παγκόσμιας κοινότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Gucci (@gucci) on


«Αυτή η πανδημία μας καλεί σε ένα απροσδόκητο καθήκον, αλλά είναι μια έκκληση στην οποία ανταποκρινόμαστε αποφασιστικά, υποστηρίζοντας καθημερινά την ανιδιοτελή εργασία που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που εργάζονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού» γράφει ο Alessandro Michele της Gucci σε μια επιστολή που υπέγραψε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Marco Bizzarri. «Αν υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και καταφέρουμε να βοηθήσουμε αυτούς που είναι οι πιο ευάλωτοι και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση».

View this post on Instagram

A post shared by Gucci (@gucci) on

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ