Ο Μπέρνι Σάντερς γελά με τα meme για τα γάντια του και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό

Ο Μπέρνι Σάντερς γελά με τα meme για τα γάντια του και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπέρνι Σάντερς όχι μόνο γελά με τα meme για την εμφάνισή του στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, αλλά επιδιώκει με αυτά να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο γερουσιαστής, καθισμένος σε μια καρέκλα, φορώντας μπουφάν και με σταυρωμένα τα χέρια του στα οποία φορούσε τα διάσημα πλέον γάντια του, έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία του προέδρου. Τα social media κατακλύστηκαν με meme που ενέπνευσε αυτή η εμφάνιση.

Ο Σάντερς βρέθηκε «πρωταγωνιστής» σε ταινίες, να αγγίζει το χέρι του Θεού στην Καπέλα Σιξτίνα ή ακόμη και να συμμετέχει στη Διάσκεψη της Γιάλτας σε αυτά τα memes. Μέχρι και στην Επίδαυρο «βρέθηκε» περιμένοντας να... ανοίξουν τα θέατρα.


Όταν ρωτήθηκε από το CΝΝ αν διασκεδάζει όσο και ο υπόλοιπος κόσμος με αυτά τα memes απάντησε ότι χαίρεται γιατί αυτή η εικόνα μπορεί να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για Αμερικανούς που το έχουν ανάγκη.

«Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα φούτερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα», είπε και πρόσθεσε: «Επομένως, φαίνεται ότι είναι κάτι καλό, όχι μόνο κάτι αστείο».

Τα μπλουζάκια με την εικόνα του Σάντερς από την ορκωμοσία πωλούνται από το κατάστημα της καμπάνιας του γερουσιαστή και- σύμφωνα με την ιστοσελίδα- έχει εξαντληθεί λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Τα διάσημα πλέον γάντια του τα έκανε δώρο μια δασκάλα, η Τζεν Έλις, το 2016. Η ίδια δήλωσε ότι τα έφτιαξε από ένα παλιό πουλόβερ και ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Μέσα σε λίγες ώρες η δασκάλα δέχθηκε περίπου 6.000 email, για τα γάντια της. Όμως, πλέον δεν έχει γάντια για να πουλήσει, δήλωσε. «Ειλικρινά, δεν το κάνω αυτό πλέον. Κολακεύομαι που τα θέλουν, αλλά υπάρχουν πολλοί που τα πουλάνε στο Etsy, οπότε ελπίζω ότι ο κόσμος θα έχει δουλειά», δήλωσε και πρόσθεσε ότι είναι δασκάλα και μητέρα, οπότε πλέον δεν προλαβαίνει να φτιάχνει γάντια. Εξάλλου, τόνισε δεν θα υπήρχε τρόπος να μπορέσει να φτιάξει 6.000 ζευγάρια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποιούν

Διεθνή / Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Ανθρωπιστικές οργανώσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν χρειάζονται πλέον βοήθεια» - Απελπιστική ανάγκη για βοήθεια καθώς πλησιάζει ο χειμώνας στον παλαιστινιακό θύλακα
LIFO NEWSROOM