Ο Κιλιτσντάρογλου πάτησε με παπούτσια σε χαλί προσευχής και εξόργισε: «Δεν το είδα»

Κιλιτσντάρογλου: Έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες που τον δείχνουν να πατάει χαλί προσευχής Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εικόνα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην Τουρκία να πατά με τα παπούτσια σε ένα χαλί μουσουλμανικής προσευχής.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της αντιπολιτευτικής συμμαχίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απεικονίστηκε να πατά με τα παπούτσια σε ένα χαλί προσευχής, ενώ υπενθυμίζεται πως ο μουσουλμανικός κόσμος διανύει την περίοδο του Ραμαζανιού. 

«Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να δω το χαλί της προσευχής. Δεν θέλω να πληγώσω κανέναν στον κόσμο, ειδικά το έθνος μου» απολογήθηκε, ενώ αναφέρθηκε στους επικριτές του κατηγορώντας τον «προπαγανδιστικό μηχανισμό που χρησιμοποιούν ενάντια στη συνείδηση ​​του έθνους μας».

Δείγμα των διαστάσεων που έχει λάβει το ζήτημα, μιας και η κυβερνητική πλευρά το έχει αναγάγει σε μέγιστο καταλογίζοντας του θρησκευτική ασέβεια, είναι το γεγονός πως ο Κιλιτσντάρογλου αναγκάστηκε να προβεί και σε δεύτερη απολογητική δήλωση. 

«Δεν είδα το χαλί προσευχής στο πάτωμα. Λυπάμαι ειλικρινά, επιτρέψτε μου να το εκφράσω. Θέλω να ξέρετε ότι η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, τα παιδιά μας δεν θα είναι ασεβείς ποτέ σε τίποτε ιερό. Αυτό είναι ενάντια στον τρόπο ζωής μου, ενάντια στην ύπαρξή μου. Αναζητώ καταφύγιο από τέτοιες συκοφαντίες σε εσάς τους ειλικρινείς μουσουλμάνους», τόνισε. 

Κυβερνητικές πηγές μάλιστα κατηγόρησαν την πλευρά του κόμματος του CHP πως επιχείρησε να διαδώσει στα social media ότι η φωτογραφία ήταν photoshop, αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ