O Jin των BTS παγκόσμιος πρεσβευτής του οίκου Gucci

O Jin των BTS παγκόσμιος πρεσβευτής του οίκου Gucci Facebook Twitter
Jin/ Φωτ.: Instagram
0

Ο Jin, μέλος του διάσημου συγκροτήματος BTS, είναι το νέο πρόσωπο του ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Ο Jin έχει οριστεί ως παγκόσμιος πρεσβευτής του Gucci, μια σημαντική διάκριση για την ισχυρή δύναμη της k-pop. Θα εκπροσωπεί το brand σε σημαντικές εκδηλώσεις και θα εμφανιστεί στις μελλοντικές προωθητικές καμπάνιες του οίκου.

Σε δήλωσή του για τον νέο του ρόλο, ο Jin, ο οποίος έχει ήδη φορέσει δημιουργίες του οίκου σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις του, επαίνεσε τη «μακροχρόνια κληρονομιά και τον νεωτερισμό του Gucci». «Είναι σημαντικό και συναρπαστικό να εντάσσεσαι σε έναν οίκο, όπως ο Gucci,» εξήγησε.

Ο διευθυντής δημιουργικού του Gucci, Σάμπατο ντε Σάρνο, πρόσθεσε ότι «η ζεστή και ευγενική προσωπικότητα του Jin είναι πραγματικά μαγνητική και το στυλ του είναι απλά μοναδικό. Είναι ένας γενναιόδωρος και εξαιρετικός καλλιτέχνης που είναι σε θέση να συγκινεί τον κόσμο με τη μουσική του και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την τιμή που μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι μαζί του».

Ο Jin, ο οποίος συμμετείχε ως λαμπαδηδρόμος εκπροσωπώντας τη Νότια Κορέα στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, είναι το πρώτο μέλος του BTS που απολύθηκε από τον στρατό.

Ο οίκος Gucci θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρότερη σχέση με τη Νότια Κορέα, όπου σχεδιάζει να υλοποιήσει την πρωτοβουλία του «Πολιτιστικού Μήνα Gucci» για να γιορτάσει τον κορεατικό πολιτισμό αυτόν τον Οκτώβριο.
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM