Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον»

Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, όπου μίλησε για την απόφασή του να αφήσει πίσω την βασιλική ζωή στην Αγγλία. 

Ο 36χρονος Χάρι ανέφερε μερικούς από τους λόγους που με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. 

Η νέα εκπομπή του The Late Late Show προβλήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα, χάνοντας τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αν και ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την οικογένειά του».

«Δεν ήταν ποτέ εγκατάλειψη, ήταν περισσότερο ένα βήμα πίσω παρά παραίτηση», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν ενώ έκαναν βόλτα γύρω από το Λος Άντζελες.

Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN

Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως είδε πιστεύω πολύς κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος. Ήταν καταστροφικό για την ψυχική υγεία μου», συνέχισε. «Είναι τοξικό, οπότε έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος και πατέρας, το οποίο ήταν "Πρέπει να πάρω την οικογένειά μου από εκεί", αλλά ποτέ δεν απομακρυνθήκαμε», πρόσθεσε. 

Ο Χάρι είπε επίσης ότι σκοπεύει να συνεχίσει να είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν εργαζόταν υπό τη σκέπη της βασιλικής οικογένειας.

«Όποιες αποφάσεις κι αν λαμβάνονται από εκείνη την πλευρά, δεν πρόκειται ποτέ να απομακρυνθώ», σημείωσε σχετικά με την βασιλική οικογένεια. «Πάντα θα συνεισφέρω. Η ζωή μου είναι να υπηρετώ το λαό οπότε οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι στον κόσμο, θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα», είπε. 

 

Την περασμένη Παρασκευή, το Παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο Χάρι με τη Μέγκαν δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η ανακοίνωση έγινε ένα χρόνο μετά την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, και στο πλαίσιο αυτό χάνουν πλέον τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους. 

«Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε, ότι όταν απομακρυνόμαστε από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τις ευθύνες και τα καθήκοντα, που συνοδεύουν μια δημόσια ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. 

Σε απάντηση, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση, όπου σημείωσαν: «Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη κοινωφελή έργα. Είναι για όλους».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ