Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον»

Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, όπου μίλησε για την απόφασή του να αφήσει πίσω την βασιλική ζωή στην Αγγλία. 

Ο 36χρονος Χάρι ανέφερε μερικούς από τους λόγους που με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. 

Η νέα εκπομπή του The Late Late Show προβλήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα, χάνοντας τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αν και ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την οικογένειά του».

«Δεν ήταν ποτέ εγκατάλειψη, ήταν περισσότερο ένα βήμα πίσω παρά παραίτηση», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν ενώ έκαναν βόλτα γύρω από το Λος Άντζελες.

Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN
Ο Χάρι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη βασιλική οικογένεια» αλλά έπρεπε να αφήσει το «τοξικό περιβάλλον» Facebook Twitter
THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως είδε πιστεύω πολύς κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος. Ήταν καταστροφικό για την ψυχική υγεία μου», συνέχισε. «Είναι τοξικό, οπότε έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος και πατέρας, το οποίο ήταν "Πρέπει να πάρω την οικογένειά μου από εκεί", αλλά ποτέ δεν απομακρυνθήκαμε», πρόσθεσε. 

Ο Χάρι είπε επίσης ότι σκοπεύει να συνεχίσει να είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν εργαζόταν υπό τη σκέπη της βασιλικής οικογένειας.

«Όποιες αποφάσεις κι αν λαμβάνονται από εκείνη την πλευρά, δεν πρόκειται ποτέ να απομακρυνθώ», σημείωσε σχετικά με την βασιλική οικογένεια. «Πάντα θα συνεισφέρω. Η ζωή μου είναι να υπηρετώ το λαό οπότε οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι στον κόσμο, θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα», είπε. 

 

Την περασμένη Παρασκευή, το Παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο Χάρι με τη Μέγκαν δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η ανακοίνωση έγινε ένα χρόνο μετά την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, και στο πλαίσιο αυτό χάνουν πλέον τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους. 

«Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε, ότι όταν απομακρυνόμαστε από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τις ευθύνες και τα καθήκοντα, που συνοδεύουν μια δημόσια ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. 

Σε απάντηση, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση, όπου σημείωσαν: «Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη κοινωφελή έργα. Είναι για όλους».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Διεθνή / Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» που κανείς δεν μπορεί να αγγίξει – Πώς ο «Μέντσο» κυριαρχεί σε ΗΠΑ και Μεξικό

Η άνοδος του «νέου Ελ Τσάπο», Μέντσο Οσεγέρα, του πιο ισχυρού άρχοντα ναρκωτικών παγκοσμίως. Πώς κυριαρχεί στην κοκαΐνη, ελέγχει καρτέλ και συνεργάζεται με πρώην εχθρούς
LIFO NEWSROOM
Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην τους από δικαστήριο της Μόσχας

Διεθνή / Pussy Riot: Μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν ερήμην από δικαστήριο της Μόσχας

«Το παράδοξο είναι πως βιαστές και δολοφόνοι στη Ρωσία καταδικάζονται σε 3 με 4 χρόνια, ενώ οι ακτιβιστές λαμβάνουν τερατώδεις ποινές για τις απόψεις τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του μέλος του συγκροτήματος
LIFO NEWSROOM
Μπέρνι Σάντερς: Ο πρώτος γερουσιαστής των ΗΠΑ που λέει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Διεθνή / Μπέρνι Σάντερς: Ο πρώτος γερουσιαστής των ΗΠΑ που λέει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει «ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον ολόκληρου του παλαιστινιακού λαού» - Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε δεχθεί κριτική επειδή απέφευγε τον όρο
LIFO NEWSROOM
Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM