Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε ότι παραλίγο να τραυματίσει τον Έλτον Τζον, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το ντουέτο τους, το «Merry Christmas»

 

Μάλιστα, μιλώντας στον Ζέιν Λόου, στο Apple Music, είπε ότι «παραλίγο να σκοτώσει» τον Έλτον Τζον, ενώ έκαναν τα γυρίσματα για το κλιπ του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού τους. 

 

«Μόλις γυρίσαμε ένα βίντεο για χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Παραλίγο να τον σκοτώσω με μία καμπάνα. Στο βίντεο, είμαι ντυμένος σαν κάποιου είδους σέξι Άγιος Βασίλης και κλωτσάω ένα δώρο. Αλλά πάνω στο δώρο υπήρχε μία μεγάλη μεταλλική καμπάνα. Του έδειξα το υλικό σήμερα, γιατί το επιβραδύναμε και η καμπάνα πέρασε δίπλα από το κεφάλι του. Θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι», περιέγραψε ο Εντ Σίραν. 

 

«Θεέ μου, ο τρόμος που διαπέρασε το σώμα μου όταν πετούσε στον αέρα», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Αλλά το βίντεο κλιπ είναι τρελό. Έχουμε κάνει παρωδία όλων των απίθανων βρετανικών βίντεο κλιπ που βγήκαν τα Χριστούγεννα», συμπλήρωσε. 

 

Οι δύο καλλιτέχνες θα διαθέσουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα κέρδη από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους. Ο Εντ Σίραν δήλωσε ότι το μερίδιό του θα πάει στο ίδρυμα που φέρει το όνομά του, στο Σάφολκ, το οποίο βοηθά παιδιά κάτω των 18 ετών να κάνουν μαθήματα μουσικής. 

 

Η φιλία του Εντ Σίραν με τον Έλτον Τζον έχει «ανθίσει» τα τελευταία χρόνια και ο 74χρονος σταρ του τηλεφωνεί κάθε ημέρα. «Νομίζω ότι ο κόσμος πιστεύει ότι υπερβάλλω και λέω ψέματα όταν δηλώνω ότι μου τηλεφωνεί κάθε ημέρα. Μου τηλεφωνεί κάθε πρωί. Ακόμη κι αν είναι για 10 δευτερόλεπτα, κάθε πρωί παίρνει τηλέφωνο», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο ο Σίραν. 

 

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα έγινε η αρχή για το χριστουγεννιάτικο ντουέτο τους. «Μου είπε “το Step Into Christmas είναι στο Νο6 των τσαρτς. Είμαι 74 χρονών και ακόμη έχω επιτυχίες στα τσαρτς, είναι υπέροχο! Θέλω να κάνω άλλο ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, θα το κάνουμε μαζί;”», έχει δηλώσει ο Σίραν περιγράφοντας εκείνο το τηλεφώνημα.  

 

 

Με πληροφορίες από People