Ο Έλιοτ Πέιτζ μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών για πρώτη φορά στη ζωή του

Ο Έλιοτ Πέιτζ μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών για πρώτη φορά στη ζωή του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/DAVID SWANSON
0

Ο Έλιοτ Πέιτζ ενημέρωσε πως έχει μπει σε εφαρμογή γνωριμιών, για πρώτη φορά στη ζωή του, και ευχαρίστησε τη συμπρωταγωνίστριά του στο Umbrella Academy, Ρίτου Άρια, για «την καθοδήγηση». 

Ο ηθοποιός του Juno δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή ύστερα από το διαζύγιό του με την Έμα Πόρτνερ, ύστερα από τρία χρόνια γάμου. 

Το ζεύγος είχε εκδώσει κοινή δήλωση αναφέροντας πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από μήνες αποξένωσης. 

«Ύστερα από μήνες σκέψης και προσεκτικού αναλογισμού, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο» είχε αναφέρει, επισημαίνοντας πως τρέφουν βαθιά εκτίμηση και θα παραμείνουν φίλοι. 

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Πέιτζ ανακοίνωσε δημοσίως πως είναι τρανς και η Πόρτνερ είχε εκφράσει τη δημόσια στήριξή της. 

«Είμαι τόσο περήφανη για τον Έλιοτ Πέιτζ» είχε γράψει στα socia media, εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον. 

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους ο ηθοποιός σημείωσε πως ήξερε ότι είναι αγόρι από την περίοδο που ήταν μικρό παιδί. 

«Όλοι οι τρανς είναι τόσο διαφορετικοί και η ιστορία είναι μόνο δική μου. Αλλά, ναι, όταν ήμουν μικρό παιδί, το ήξερα σίγουρα, 100%, ότι είμαι αγόρι» είπε. «Το ήξερα ότι ήμουν αγόρι όταν ήμουν νήπιο. Έγραφα ψεύτικες ερωτικές επιστολές και τις υπέγραφα ως Τζέισον». 

Με πληροφορίες από People

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM