Ο Dr. Dre θα πρέπει να καταβάλλει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Νικόλ Γιανγκ. 

 

Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι ο ράπερ και μουσικός παραγωγός θα πρέπει να καταβάλλει διατροφή 293.306 δολαρίων τον μήνα, να καλύπτει τα έξοδα των δύο σπιτιών τους, όπως και να αναλάβει την ασφάλεια υγείας της πρώην συζύγου του. 

 

Ο διακανονισμός αυτός θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να ξαναπαντρευτεί η Νικόλ Γιανγκ, να συζήσει με κάποιον άλλον ή μέχρι να λάβει νέα απόφαση επί του ζητήματος το δικαστήριο. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 24χρονο Τρους και την 20χρονι Τρούλι. 

 

Τον Ιούνιο το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα του Αντρέ Γιανγκ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Dr. Dre, να αναγνωριστεί νομικά ως άγαμος. Το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί τον Μάρτιο και ανέφερε ότι οι «ψευδείς ισχυρισμοί» της Νικόλ Γιανγκ για ενδοοικογενειακή βία αποδεικνύουν ότι «ο γάμος έχει καταρρεύσει ανεπανόρθωτα». 

 

Μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του ράπερ είχε καταγγείλει ότι στο παρελθόν εκείνος είχε βάλει όπλο στο κεφάλι της, όπως και ότι την είχε χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Η 51χρονη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο του 2020, έπειτα από 24 χρόνια γάμου. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι ο Dr. Dre την «αποδεκάτισε» λεκτικά και συναισθηματικά, σε βαθμό που υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις καταγγελίες της. 

 

Με πληροφορίες από People