Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας λέει ότι το Ιράν είναι «επικεφαλής» της διεθνούς τρομοκρατίας

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας λέει ότι το Ιράν είναι «επικεφαλής» της διεθνούς τρομοκρατίας Facebook Twitter
O βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ.
2

Οι κυβερνητικές δυνάμεις στο Ιράν είναι "επικεφαλής" της διεθνούς τρομοκρατίας, δήλωσε σήμερα σε ομιλία του ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στην διάρκεια της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο βασίλειο.


"Η υποχρέωσή μας ενώπιον του θεού και του λαού μας και ολόκληρου του κόσμου είναι να είμαστε ενωμένοι στην μάχη απέναντι στις δυνάμεις του κακού και του εξτρεμισμού όπου και αν βρίσκονται...Το ιρανικό καθεστώς είναι επικεφαλής της διεθνούς τρομοκρατίας".


Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο βασιλιάς είπε ακόμη ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα δείξει επιείκεια απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να χρηματοδοτήσει την τρομοκρατία.


"Δεν θα είμαστε ποτέ επιεικείς δικάζοντας όποιον χρηματοδοτεί την τρομοκρατία με όποιον τρόπο ή μέσο και θα εφαρμόσουμε όλη την δύναμη του νόμου", είπε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ποιός; Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, που είναι ο κατ'εξοχήν εξαγωγέας τρομοκρατών, που έχει αποδεδειγμένα στηρίξει τρομοκρατικές ενέργειες παγκοσμίως, που ζει 1000 χρόνια πίσω κατηγορεί το Ιράν...μάλιστα. Τα τύμπανα του πολέμου (των συμφερόντων) ηχούν.
Ο Μπιλ Λάντεν Σαουδάραβας.Οι τσιχαντιστές Σουνίτες.Αλλά το μετριοπαθές σιιτικό Ιράν επικεφαλής. Με 400 δισεκατομμύρια συμφωνία μπορούμε να ακούμε τα πάντα.