Ο Αμπράμοβιτς "έκλεισε" τους Red Hot Chili Peppers για την Πρωτοχρονιά

Ο Αμπράμοβιτς "έκλεισε" τους Red Hot Chili Peppers για την Πρωτοχρονιά Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, ο ρώσος πολυεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς «έκλεισε» τους Red Hot Chili Peppers για το πάρτι των 300 προσκεκλημένων που θα διοργανώσει για την παραμονή της πρωτοχρονιάς, δαπανώντας το απίστευτο ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ! Η μπάντα θα παίξει σε αυτή την αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο St. Barts, νησί-θέρετρο των εκατομμυριούχων στην Καραϊβική. 


Το κτήμα, όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση, βρίσκεται κοντά στην παραλία Gouverneur που στο παρελθόν ανήκε στους αμερικανούς τραπεζικούς μεγιστάνες Rockfeller και έχει ένα μεγάλο αριθμό από πισίνες και bungalows δίπλα στην παραλία. Οι καλεσμένοι ζητήθηκαν να έχουν για το πάρτι ενδύματα τύπου "island chic". Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 τα χαράματα. Μετά από αυτήν οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν μέσα σε έναν στόλο από σούπερ-γιοτ που θα βρίσκονται αραγμένα στην μαρίνα.

Πέρσι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Ντεμί Μουρ, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι, Στέφανι Σέιμουρ, Έλεν ντε Τζένερις και ο δημιουργός του Star Wars, Τζόρτζ Λούκας αλλά και φέτος πολλοί είναι οι διάσημοι αστέρες που συνωστίζονται για μια πρόσκληση σε αυτό το απίστευτα χλιδάτο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία: 265 νεκροί,

Διεθνή / Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία: 265 νεκροί, μόλις ένας επιβάτης επέζησε - Μαρτυρίες για «περισυλλογή πτωμάτων»

Η Air India επιβεβαίωσε ότι 241 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή της πτήσης AI171, ενώ 20 και πλέον άνθρωποι έχασαν την ζωή του στα κτίρια που προσέκρουσε το αεροσκάφος πριν τυλιχθεί στις φλόγες
LIFO NEWSROOM
Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM