Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά- Γέννησε η Νουρ Αλφαλάχ

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά- Γέννησε η Νουρ Αλφαλάχ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Πατέρας για τέταρτη φορά, σε ηλικία 83 ετών, έγινε ο Αλ Πατσίνο καθώς γέννησε η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι επεσήμανε πως ο Αλ Πατσίνο και η Νουρ Αλφαλάχ νιώθουν πολύ ευτυχισμένοι με την έλευση του πρώτου τους παιδιού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού. 

Εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε επιβεβαιώσει τον Μάιο την είδηση της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο του 2022. 

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά Facebook Twitter
Φωτογραφία του ζευγαριού από παπαράτσι

«Είναι με τον Αλ εδώ και κάποιο καιρό και τα πάνε πολύ καλά» είχε πει πηγή από το περιβάλλον τους. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρότι είναι μεγαλύτερος και από τον πατέρα της». 

Στο παρελθόν, δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει ήθελαν τη Νουρ Αλφαλάχ, που είναι παραγωγός στο επάγγελμα, να είχε σχέση με τον frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, αλλά και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή, Νίκολας Μπέργκρουεν. 

Όταν η σχέση της με τον τελευταίο τελείωσε το 2018, η ίδια, σε συνέντευξή της στο Hello, είχε τονίσει πως η διαφορά ηλικίας τους δεν ήταν κάτι που την απασχολούσε. 

«Η καρδιά δεν ξέρει τι βλέπει, ξέρει μόνο αυτό που νιώθει» ανέφερε. «Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση, ήταν ωραίο διάστημα για μένα». 

Ο Αλ Πατσίνο έχει τρία παιδιά - τα δύο δίδυμα - από τις προηγούμενες σχέσεις του, ωστόσο δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ενώ είχε μακροχρόνιες σχέσεις με την Ντάιαν Κίτον, τη Λουσίλα Σόλα κι άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Για τον ίδιο ο γάμος «είναι μία κατάσταση του νου, όχι ένα συμβόλαιο», όπως είχε πει σε συνέντευξή του το 2012. «Όταν σκέφτομαι τον νόμο και τον γάμο, αναρωτιέμαι, πότε ενεπλάκησαν οι αστυνομικοί (σ.σ. στο μυστήριο)». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM