Νόμιζε ότι είχε διαδικτυακή σχέση με ηθοποιό του Stranger Things- Του έστειλε 10.000$, χώρισε τον σύζυγό της

Νόμιζε ότι είχε διαδικτυακή σχέση με ηθοποιό του Stranger Things- Έστειλε στον απατεώνα 10.000$ Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα πίστευε ότι είχε διαδικτυακή σχέση με ηθοποιό του Stranger Things. Στην πραγματικότητα, ένας άγνωστος την εξαπατούσε επί ένα χρόνο, κάτι που της κόστισε 10.000 δολάρια.  

Η Μακέιλα από το Κεντάκι για ένα χρόνο πίστευε ότι αντάλλασσε ρομαντικά μηνύματα με τον Αυστραλό ηθοποιό Ντέικερ Μοντγκόμερι, ο οποίος έπαιζε στο Stranger Things. Ήταν πρόθυμη να κάνει σχεδόν τα πάντα για να είναι μαζί του, παρότι δεν τον είχε συναντήσει ποτέ από κοντά, ούτε του είχε μιλήσει στο τηλέφωνο. 

Αφού χώρισε τον «πολύ τοξικό» σύζυγό της και έστειλε χιλιάδες δολάρια σε δωροκάρτες σε αυτόν με τον οποίο μιλούσε και νόμιζε ότι ήταν ο Μοντγκόμερι, άρχισε να αμφιβάλλει για τη σχέση τους και απευθύνθηκε στην εκπομπή Catfished, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια. 

Η Μακέιλα εξήγησε ότι γνωρίστηκε με τον άγνωστο όταν μπήκε σε ένα φόρουμ για καλλιτέχνες, όπως η ίδια, προκειμένου να επικοινωνήσει με άλλους δημιουργούς. Άρχισε να μιλά με αυτόν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως ήταν ο Ντέικερ Μοντγκόμερι, ένας από τους αγαπημένους της ηθοποιούς. 

«Ήμουν καχύποπτη από την αρχή, μέχρι που άρχισε να κάνει πράγματα που με έκαναν να πιστέψω ότι είναι αυτός», δήλωσε στην εκπομπή η Μακέιλα. Στην πραγματικότητα, ο πρωταγωνιστής του Stranger Things έχει σχέση με το μοντέλο Λιβ Πόλοκ εδώ έξι χρόνια, αλλά το άτομο με το οποίο μιλούσε η Μακέιλα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ευτυχισμένοι. 

«Μου έλεγε για τη σύντροφό του, ότι τον έλεγχε πολύ. Δεν μπορούσε να κάνει πράγματα που ήθελε και πάντα ήταν εκεί. Κατά κάποιο τρόπο ταυτίστηκα, γιατί ο πρώην σύζυγός μου ήταν έτσι», επεσήμανε. 

Έπειτα από μήνες που μιλούσαν, της είπε ότι έτρεφε συναισθήματα για εκείνη και της ζήτησε να γίνει σύντροφός του. «Αλλά πρέπει να το αποσιωπήσεις, επειδή ακόμη ζω με τη Λιβ», υποστήριξε. Της είπε ότι είχαν χωρίσει έξι μήνες νωρίτερα, αλλά ήταν ακόμη μαζί για να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Όταν εκείνη έλεγξε τους λογαριασμούς τους στο Instagram, παρατήρησε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχαν ρομαντικές φωτογραφίες και έτσι τον πίστεψε. 

«Δεν έκανε αναρτήσεις για εκείνη, ούτε εκείνη για αυτόν. Το μόνο πράγμα που είχα δει τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάτι που είχε αναρτήσει εκείνη για την επέτειο πέντε χρόνων τους», είπε στην εκπομπή, αναφερόμενη στον ηθοποιό του Stranger Things και τη σύντροφό του. 

Το μήνυμα για το Stranger Things 

Η Μακέιλα παραδέχθηκε πως ήταν «καμπανάκι» το γεγονός ότι επί ένα χρόνο δεν είχαν μιλήσει τηλεφωνικά, αλλά έδειξε κατανόηση επειδή εκείνος υποστήριξε ότι η σύντροφός του ήταν χειριστική και «κολλημένη» πάνω του. 

Ο απατεώνας δεν δίστασε να δώσει τελεσίγραφο στην Μακέιλα: της είπε ότι έπρεπε να διαλέξει ή αυτόν ή τον σύζυγό της. Έτσι εκείνη έβαλε τέλος στον ήδη προβληματικό γάμο της. 

Ακριβώς πριν βγει η τέταρτη σεζόν του Stranger Things εκείνος της έστειλε μήνυμα στο οποίο της έγραφε να δει το τέταρτο επεισόδιο της σειράς. «Όταν βγήκε, την επόμενη ημέρα, εμφανίστηκε σε εκείνο το επεισόδιο. Σκέφτηκα, ποιος άλλος θα το ήξερε αυτό;», εξομολογήθηκε η Μακέιλα. 

Επίσης, της έστελνε ποιήματα που έμοιαζαν με εκείνα της συλλογής που έχει κυκλοφορήσει ο Ντέικερ Μοντγκόμερι. Αυτά μετρίαζαν τις αμφιβολίες που είχε και έτσι όταν εκείνος της ζήτησε οικονομική βοήθεια, η Μακέιλα ανταποκρίθηκε. 

«Προτού το καταλάβω, ήταν δωροκάρτες 100, 200 δολαρίων», είπε. Υπολογίζει ότι του έστειλε περίπου 10.000 δολάρια. Της είπε ότι χρειαζόταν τα χρήματα επειδή η σύντροφός του είχε τον έλεγχο των οικονομικών του. 

Όμως, το Catfished ανακάλυψε πως όλα ήταν ψέματα. Όχι μόνο ο Ντέικερ Μοντγκόμερι έβγαζε 150.000 δολάρια το επεισόδιο για το Stranger Things, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη πως είχε χωρίσει με τη σύντροφό του. Εμφανίζονταν συχνά στο κόκκινο χαλί και σε συνεντεύξεις μαζί. 

Ο άγνωστος είπε στην Μακέιλα ψέματα μέχρι και για ότι είχε μαγειρέψει λαζάνια κάποια στιγμή. Η φωτογραφία που της έστειλε ήταν από συνταγή που είχε αναρτήσει η Μάρθα Στιούαρτ. 

Η Μακέιλα πληγώθηκε όταν έμαθε ότι είχε εξαπατηθεί, αλλά ήταν ευγνώμων που επιτέλους έμαθε την αλήθεια για τη διαδικτυακή σχέση της. «Ο έρωτας σε οδηγεί να κάνεις τρελά, ηλίθια, παράλογα πράγματα», είπε και συμπλήρωσε ότι έπεσε θύμα της απάτης λόγω του παρελθόντος της. «Αν είσαι σαν εμένα, φοβάσαι την εγκατάλειψη και θες να ικανοποιείς τους άλλους. Αυτοί οι απατεώνες έρχονται και σε ξεζουμίζουν», κατέληξε. 

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM