Νίκος Χριστοδουλίδης: Βλάβη στο προεδρικό αεροσκάφος, με εμπορική πτήση στην Αθήνα

Νίκος Χριστοδουλιδης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Με εμπορική πτήση και όχι το προεδρικό αεροσκάφος ταξίδεψε στην Αθήνα ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Σε περιοδικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο προεδρικό αεροσκάφος διαπιστώθηκε μικρή βλάβη, πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Έτσι, για προληπτικούς λόγους- αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- προτιμήθηκε να ταξιδέψει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με εμπορική πτήση. 

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας πραγματοποιεί στην Αθήνα την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Αύριο, Δευτέρα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12:00. Λίγη ώρα αργότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Κύπριου ομολόγου της. 

Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων και με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM