Mπροστά ο Ερντογάν

Mπροστά ο Ερντογάν Facebook Twitter
0

Με την μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων να έχει αρχίσει η εικόνα που σχηματίζεται δείχνει σαφές προβάδισμα του Ταγίπ Ερντογάν.

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης συγκεντρωτικά εμφανίζεται να έχει συγκεντρώσει το 49%, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα 27,9% και το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος 13%. Tα παραπάνω αποτελέσματα δεν είναι απολύτως ακριβή και συνεχώς μεταλλάσσονται με το πέρασμα της ώρας.

 

Τα μεγαλύτερα ποσοστά του Ερντογάν φαίνεται να του δίνει η Κωνσταντινούπολη ενώ η Σμύρνη δείχνει την αναμενόμενη προτίμησή της στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα.

Το τελικό αποτέλεσμα θα  καθορίσουν τα μεγάλα αστικά κέντρα τα οποία αναμένεται να δώσουν πλήρη εικόνα στις 12 ώρα Ελλάδος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΑΤΚΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Διεθνή / Ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ στην Καραϊβική χαιρετίζουν την ιστορική απόφαση δικαστηρίου που καταργεί νόμους της αποικιακής εποχής

«Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση» καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Ανατολικής Καραϊβικής κρίνει αντισυνταγματικούς τους νόμους στην Αγία Λουκία για την ομοφυλοφιλική ερωτική επαφή
LIFO NEWSROOM