Οκτώ νεκροί στην Τουρκία

Οκτώ νεκροί στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Οκτώ νεκροί στην Τουρκία σήμερα, την ημέρα των δημοτικών εκλογών που έχουν μετατραπεί σε ένα άτυπο δημοψήφισμα για την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.

Όπως γράφει η Καθημερινή, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μάχη με πυροβόλα όπλα ανάμεσα σε δύο οικογένειες στο χωριό Γιουβατσίκ στην ανατολική επαρχία Σανλιούρφα, που συνορεύει με τη Συρία. Υπάρχουν επίσης πέντε τραυματίες, η κατάσταση μερικών από τους οποίους είναι σοβαρή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Τέτοιες συγκρούσεις είχαν σημειωθεί στην περιοχή και σε προηγούμενες τοπικές εκλογές.

Στην επαρχία Χατάι, η οποία συνορεύει επίσης με τη Συρία, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μάχη με πυροβόλα όπλα που ξέσπασε ανάμεσα σε συγγενείς δύο υποψηφίων στο χωριό Γκομπασί, δήλωσαν αξιωματούχοι. Εννέα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από μαχαίρι κατά την ίδια σύγκρουση, μετέδωσε το Dogan. Οι υποψήφιοι στις εκλογές γι' αυτά τα τοπικά αξιώματα δεν είναι κομματικοί υποψήφιοι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ICE ανοίγει 300 νέα γραφεία και σχεδιάζει το μεγαλύτερο κυνήγι μεταναστών στην ιστορία των ΗΠΑ

Διεθνή / Η ICE ανοίγει 300 νέα γραφεία και σχεδιάζει το μεγαλύτερο κυνήγι μεταναστών στην ιστορία των ΗΠΑ

Η ICE προχωρά σε μαζική επέκταση με 300 νέα γραφεία και 10.000 προσλήψεις πρακτόρων και νομικών - Ποιες πολιτείες στοχεύονται και τι σημαίνει η “ICE Surge” για τη μετανάστευση στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Έξυπνη» κυβερνοεπίθεση αναστατώνει ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στο Χίθροου και τις Βρυξέλλες

Διεθνή / «Έξυπνη» κυβερνοεπίθεση αναστατώνει ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στο Χίθροου και τις Βρυξέλλες

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα στην Ευρώπη προειδοποιούνται να ελέγχουν την κατάσταση της πτήσης τους και να προσέρχονται εγκαίρως
LIFO NEWSROOM