Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Xαζά και ανόητα» τα σχόλια των ΜΜΕ για το βιβλίο μου- Διέγραψε ξανά το Instagram

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επικρίνει τα «χαζά και ανόητα» σχόλια του Τύπου για το νέο της βιβλίο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Λίγες μόνο μέρες πριν την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η τραγουδίστρια επικρίνει την στάση και τα σχόλια του Τύπου για το νέο αυτό της βήμα, τονίζοντας πως ο σκοπός της δεν ήταν να προσβάλει κανέναν. Παράλληλα, διέγραψε για μία ακόμη φορά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βιβλίο της Μπρίτνει Σπίαρς, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

«Ο σκοπός του βιβλίου μου δεν ήταν να προσβάλω κανέναν με κανέναν τρόπο. Ήμουν εγώ τότε… αυτό είναι στο παρελθόν! Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι που διαβάζω… γι' αυτό ακριβώς τα παράτησα πριν από τέσσερα χρόνια! Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου είναι από 20 χρόνια πριν… Έχω προχωρήσει και είναι όμορφα εδώ!», γράφει σε ανάρτησή της.

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα βιβλίο που δεν ήξερα ότι έπρεπε να γραφτεί… αν και μπορεί να προσβληθούν κάποιοι. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους που νιώθουν ιδιαίτερα μόνοι στις περισσότερες περιπτώσεις ή πληγωμένοι και παρεξηγημένοι. Και πάλι, το κίνητρό μου για αυτό το βιβλίο δεν ήταν να βασιστώ στις προηγούμενες εμπειρίες μου, κάτι που κάνει ο Τύπος και είναι ανόητο και ανόητο! Από τότε έχω προχωρήσει!»

Στο βιβλίο της, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια περιγράφει το τέλος της σχέσης της με τον ηθοποιό Κόλιν Φάρελ, κάνοντας λόγο για «καβγά δύο εβδομάδων» επειδή το ζευγάρι «πάλευε τόσο παθιασμένα που ήταν σαν να ήμασταν σε μάχη στον δρόμο».

Με πληροφορίες από τον Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί βαθαίνει την κρίση στον πυρήνα της ηγεσίας του Ιράν

Ο θάνατος του δεν αποτελεί απλώς την απώλεια ενός ακόμη αξιωματούχου, αλλά έναν παράγοντα που βαθαίνει την κρίση στην ηγεσία του Ιράν, με πιθανές συνέπειες τόσο για την πορεία του πολέμου όσο και για τη συνολική σταθερότητα της χώρας
THE LIFO TEAM
Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Διεθνή / Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμπεριφορά του ενισχύει την εικόνα ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βάση τα προνόμια του παρελθόντος
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να είναι μεγαλύτερο πλήγμα από του Αλί Χαμενεΐ;

Η εξόντωση του Αλί Λαριτζανί δεν αφαιρεί απλώς μια ισχυρή προσωπικότητα από το ιρανικό σύστημα εξουσίας, αλλά απειλεί να διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ στρατού, πολιτικής και διπλωματίας
THE LIFO TEAM