Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε να δαπανήσει δισεκατομμύρια, για τη στήριξη της οικονομίας μετά το πλήγμα του κορωνοϊού, ενώ διαβεβαίωσε ότι είναι απόλυτα υγιής, μετά την προσωπική περιπέτειά του.


Μάλιστα, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του για να κάνει push-ups, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Mail on Sunday, για να αποδείξει ότι είναι υγιής. Φωτογραφία που- βέβαια- μπήκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα», δήλωσε ο Τζόνσον, ενώ ανέφερε ότι έχει αρχίσει ξανά να πηγαίνει για τζόκινγκ νωρίς το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, ο Μπόρις Τζόνσον τόνισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη λιτότητα της προηγούμενης δεκαετίας και μίλησε για δαπάνες δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Αν ο κορωνοϊός ήταν η μια αστραπή, πρόκειται να έχουμε μια βροντή οικονομικών συνεπειών. Θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα χτιστούν νέα σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία, θα ολοκληρωθούν υποδομές και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους που απασχολούνταν σε «παλιές δουλειές» οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον. Ο Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει το σχέδιό του για τη στήριξη της οικονομίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ