Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε να δαπανήσει δισεκατομμύρια, για τη στήριξη της οικονομίας μετά το πλήγμα του κορωνοϊού, ενώ διαβεβαίωσε ότι είναι απόλυτα υγιής, μετά την προσωπική περιπέτειά του.


Μάλιστα, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του για να κάνει push-ups, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Mail on Sunday, για να αποδείξει ότι είναι υγιής. Φωτογραφία που- βέβαια- μπήκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα», δήλωσε ο Τζόνσον, ενώ ανέφερε ότι έχει αρχίσει ξανά να πηγαίνει για τζόκινγκ νωρίς το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, ο Μπόρις Τζόνσον τόνισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη λιτότητα της προηγούμενης δεκαετίας και μίλησε για δαπάνες δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Αν ο κορωνοϊός ήταν η μια αστραπή, πρόκειται να έχουμε μια βροντή οικονομικών συνεπειών. Θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα χτιστούν νέα σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία, θα ολοκληρωθούν υποδομές και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους που απασχολούνταν σε «παλιές δουλειές» οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον. Ο Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει το σχέδιό του για τη στήριξη της οικονομίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι σε αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι: Αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μία ημέρα πριν, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προανήγγειλε αντίποινα για την πυραυλική επίθεση των Χούθι στο διεθνές αεροδρόμιο, Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό - Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Διεθνή / Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό: «Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή» αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Οι επιθέσεις του Τραμπ και οι φιλόδοξες πολιτικές του πρωτοβουλίες μοιάζουν να αποσκοπούν στο να διαλύσουν κάθε αίσθηση κανονικότητας, να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους του και να ενισχύσουν το φόβο στους επικριτές του
LIFO NEWSROOM
Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Διεθνή / Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Αναλυτικά δεδομένα από το BBC Ρωσίας και τη Mediazona αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες το 2024 στην Ουκρανία, με τουλάχιστον 45.000 θύματα και αυξανόμενη στρατολόγηση εθελοντών
LIFO NEWSROOM
Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Διεθνή / Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παπικής θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος ενίσχυσε την παρουσία των γυναικών στο εργατικό δυναμικό του Βατικανού, ενώ διόρισε αρκετές σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης
LIFO NEWSROOM