Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε να δαπανήσει δισεκατομμύρια, για τη στήριξη της οικονομίας μετά το πλήγμα του κορωνοϊού, ενώ διαβεβαίωσε ότι είναι απόλυτα υγιής, μετά την προσωπική περιπέτειά του.


Μάλιστα, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του για να κάνει push-ups, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Mail on Sunday, για να αποδείξει ότι είναι υγιής. Φωτογραφία που- βέβαια- μπήκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», λέει- Και έκανε push ups για να το αποδείξει Facebook Twitter

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα», δήλωσε ο Τζόνσον, ενώ ανέφερε ότι έχει αρχίσει ξανά να πηγαίνει για τζόκινγκ νωρίς το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, ο Μπόρις Τζόνσον τόνισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη λιτότητα της προηγούμενης δεκαετίας και μίλησε για δαπάνες δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Αν ο κορωνοϊός ήταν η μια αστραπή, πρόκειται να έχουμε μια βροντή οικονομικών συνεπειών. Θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα χτιστούν νέα σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία, θα ολοκληρωθούν υποδομές και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους που απασχολούνταν σε «παλιές δουλειές» οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον. Ο Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει το σχέδιό του για τη στήριξη της οικονομίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM