Ο Μπόρις Τζόνσον γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ -Με την άδεια της Ελισάβετ

Ο Μπόρις Τζόνσον γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ -Με την άδεια της Ελισάβετ Facebook Twitter
Ο Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε με αθλητική περιβολή (Πηγή φωτό Daily Mirror)
0

Με σορτς και T-shirt εθεάθη ο Μπόρις Τζόνσον στο Μπάκιγχαμ. Εννοείται πως δεν προσήλθε με τέτοια ενδυμασία στο παλάτι για συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πήγε εκεί για να γυμναστεί.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ, με την άδεια της βασίλισσας. Κυβερνητική πηγή που επικαλούνται οι Times το επιβεβαίωσαν, μετά τις φωτογραφίες του Τζόνσον που κυκλοφόρησαν την Τρίτη.

«Προφανώς είναι σημαντικό να μπορεί να γυμνάζεται ο πρωθυπουργός», ανέφερε η κυβερνητική πηγή. Ο Τζόνσον φωτογραφήθηκε να βγαίνει από ένα Range Rover, με αθλητική περιβολή, σε πλαϊνή είσοδο του Μπάκιγχαμ. Πριν από αυτό, είχε φωτογραφηθεί να τρέχει με τον σκύλο του στον κήπο του παλατιού Λάμπεθ, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Αφότου ανέρρωσε από τον κορωνοϊό, λέγεται πως ο Τζόνσον έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάστασή του. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο λόγος που κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ήταν το βάρος του, καθώς ζύγιζε περίπου 111 κιλά προτού μπει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους Times.

Η βασίλισσα Ελισάβετ παραμένει σε απομόνωση, με τον δούκα του Εδιμβούργου, στο Κάστρο Ουίνδσορ, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για την προστασία από τον κορωνοϊό. Η εβδομαδιαία ακρόαση του Τζόνσον από τη βασίλισσα συνεχίζεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του με την Ελισάβετ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ