«Μοναχικός λύκος» 22 ετών συνελήφθη στο Μιλάνο

«Μοναχικός λύκος» 22 ετών συνελήφθη στο Μιλάνο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ένας Αιγύπτιος, 22 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τους εισαγγελείς είναι «μοναχικός λύκος» και μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (Isis), συνελήφθη εχθές το βράδυ στο Μιλάνο.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για διεθνή τρομοκρατική δράση και, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε στους δικαστικούς ότι «είναι έτοιμος να πολεμήσει και να πάει στον πόλεμο».

Παράλληλα, όπως διέρρευσε, ο άνδρας είχε δραστηριοποιηθεί στο επίπεδο της προπαγάνδας για την στρατολόγηση νέων μελών του Isis, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι είχε λάβει αποτελεσματική, στρατιωτική εκπαίδευση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM