Μόδα χωρίς αποκλεισμούς: Μέγκαν Ραπίνο και Πριγιάνκα Τσόπρα στην ομάδα της Victoria's Secret

Μόδα χωρίς αποκλεισμούς: Μέγκαν Ραπίνο και Πριγιάνκα Τσόπρα στην ομάδα της Victoria's Secret Facebook Twitter
0

Σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη φήμη της και να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό, η Victoria's Secret εντάσσει στην ομάδα της την πρωταθλήτρια κόσμου στο ποδόσφαιρο, Μέγκαν Ραπίνο και την ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του PageSix, με τη νέα σειρά VS Collective, η διάσημη εταιρεία εσωρούχων επιθυμεί να απομακρυνθεί από το κλασικό πρότυπο λιπόσαρκου μοντέλου, απευθυνόμενη σε γυναίκες διαφορετικών κοινωνικών, σωματικών, σεξουαλικών, ηλικιακιακών προφίλ και στρεφόμενη σε μια μόδα χωρίς αποκλεισμούς.

Σύμφωνα με πηγή της εταιρείας που μίλησε στο αμερικανικό μέσο, οι Τσόπρα και Ραπίνο -που εδώ και καιρό αγωνίζονται, μεταξύ άλλων, για το δικαίωμα των γυναικών στην ισότιμη αμοιβή- δε θα περπατήσουν στα πολύχρωμα ντεφιλέ με τους «Αγγέλους», αλλά θα λειτουργούν ως εκπρόσωποι της εταιρείας, συμμετέχοντας σε podcast και υλικά μάρκετινγκ. 


Οι Τσόπρα και Ραπίνο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το σουδανό-αυστραλιανο μοντέλο Adut Akech, τη σκιέρ Eileen Gu, το τρανς μοντέλο από τη Βραζιλία Valentina Sampaio και το plus-size μοντέλο Paloma Elesser σε μια σειρά 10 podcast με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Amanda de Cadenet, όπου θα αφηγούνται τις ιστορίες τους. 


«Είναι μια ομάδα γυναικών που εμπνέει την αλλαγή και τη θετικότητα. Είναι άλλο ένα βήμα που κάνουμε για την αναμόρφωση της φίρμας μας. Η εταιρεία Victoria Secret όπως ήταν γνωστή, έχει τελειώσει» ανέφερε πηγή. 


«Είναι μια νέα εποχή για την εταιρεία που έχει να κάνει με τις ευκαιρίες για όλους. Και ήταν απαραίτητη, αν θέλουν να παραμείνουν "ζωντανοί". Η Victoria's Secret ήταν κολλημένη σε μια εποχή που δεν προχωρούσε. Τώρα, ο κόσμος αλλάζει» ανέφερε άλλη πηγή. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ