Μια τεράστια τρύπα άνοιξε σε δρόμο του Λονδίνου

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε σε δρόμο του Λονδίνου Facebook Twitter
0
Τρόμο προκάλεσε στους κατοίκους στο St Albans, βόρεια του Λονδίνου, μία τρύπα που έκανε την εμφάνιση της σε δρόμο, αποκόπτοντας τη σύνδεση στο ηλεκτρικό και το φυσικό αέριο. Οι κάτοικοι στη γύρω περιοχή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ μια βαριά μυρωδιά υγραερίου απλώθηκε στον αέρα. Η εκκένωση της περιοχής έγινε πάντως με ασφάλεια και υπό τις οδηγίες των αρχών. Στο σημείο έχει στηθεί κέντρο εκκένωσης ενώ το παρόν δίνει και ο Ερυθρός Σταυρός.
Η τρύπα είχε βάθος 10 μέτρων ενώ το πλάτος της ήταν περίπου 22 μέτρα. 
"Τρύπες αυτού του είδους ξεπηδούν σε όλο το Hertfordshire και θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι είναι σπάνιο να μετατραπούν σε μεγάλες τρύπες,"  είπε ο Richard Thake, μέλος της κυβερνητικής επιτροπής για την ασφάλεια.
Τον Αύγουστο, μια μεγάλη τρύπα που περίπου 13 μέτρων βάθους εμφανίστηκε σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στο Μάντσεστερ, ενώ στις αρχές του έτους, άλλη μία καταβόθρα στη δυτική ακτή της Σκωτίας προκάλεσε ζημιές 25 χιλιάδων δολαρίων.
"Τα στρώματα στην περιοχή αποτελούνται από περίπου 4 μέτρα άμμου, ιλύος και αμμοχάλικου μαζί με ασβεστόλιθο" δήλωσε ο Peter Hobbs, της Βρετανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι για αυτό το λόγο «καταβόθρες σε τέτοιο έδαφος δεν είναι ασυνήθιστες."
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ