Μια περίπλοκη παραγγελία πελάτη στα Starbucks έγινε viral στις ΗΠΑ

Μια περίπλοκη παραγγελία πελάτη στα Starbucks έγινε viral στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Ένας μπαρίστα των Starbucks στις ΗΠΑ, έγινε το απόλυτο viral στο Twitter, όταν ανέβασε μια περίπλοκη παραγγελία πελάτη μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Στη φωτογραφία, ο υπάλληλος φρόντισε να εστιάσει στο τυπωμένο χαρτάκι με τις οδηγίες για τον παγωμένο καφέ που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, κομμάτια καραμέλας, σιρόπι καραμέλας, blend μελιού, έξτρα σαντιγί, έξτρα πάγο, έξτρα Frapp τσιπς, κανέλα και πολλά άλλα. Η ανάρτηση «πήρε φωτιά» και σύντομα άλλοι μπαρίστα άρχισαν να μοιράζονται τις δικές τους μακροσκελείς, ειδικές παραγγελίες. 

Η εταιρεία εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση που μετέδωσε το Fox News: «Η προσαρμογή ροφημάτων στα Starbucks και η γνώση των μπαρίστα που βοηθούν τους πελάτες να βρίσκουν και να δημιουργούν το κατάλληλο αφέψημα, ήταν και θα είναι πάντα στην «καρδιά» της εμπειρίας Starbucks. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους πελάτες μας για να τροποποιήσουν το αγαπημένο τους ρόφημα» προσέθεσε η εταιρεία που στην ιστοσελίδα της διαφημίζει ότι υπάρχουν 170.000 δυνατοί συνδυασμοί.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μυστικός στρατός του Πούτιν: Ένας μισθοφόρος της ομάδας Βάγκνερ αποκαλύπτει

Διεθνή / Ο μυστικός στρατός του Πούτιν: Ένας μισθοφόρος της ομάδας Βάγκνερ αποκαλύπτει

Ούτε η Μόσχα δεν αρνείται πλέον την ύπαρξη της ρωσικής ομάδας μισθοφόρων "Βάγκνερ". Για πρώτη φορά ένας μαχητής ρίχνει φως με ένα βιβλίο στη δράση του σκιώδους στρατού του Κρεμλίνου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ