Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Μια 22χρονη γυναίκα, που είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε καταφύγιο με ζώα, πέθανε μετά από επίθεση λιονταριού το οποίο διέφυγε από τον περιφραγμένο χώρο του στο κέντρο της Βόρειας Καρολίνας.

Μια ομάδα φροντιστών πραγματοποιούσε καθαρισμό στο χώρο του λιονταριού όταν το ζώο διέφυγε από τον κλειδωμένο χώρο, έφτασε στην περιοχή όπου βρισκόταν η Alexandra Black και τη σκότωσε.

Η νεαρή κοπέλα λάτρευε τα ζώα και είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο καταφύγιο πριν δέκα μέρες, όπως ανέφερε η οικογένειά της.

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Το προσωπικό δεν μπόρεσε να εμποδίσει το αρσενικό λιοντάρι, το οποίο τελικά πυροβόλησαν και σκότωσαν ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν τη σορό της 22χρονης κοπέλας.

Δεν ήταν αμέσως σαφές το πώς το λιοντάρι διέφυγε από τον περιφραγμένο περίβολο, σύμφωνα με το κέντρο και το γραφείο του σερίφη.

Το καταφύγιο, το οποίο διοικείται από μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλοξενεί περισσότερα από 80 ζώα και παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας καθώς διεξάγεται έρευνα για την τραγωδία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM