Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Μια 22χρονη γυναίκα, που είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε καταφύγιο με ζώα, πέθανε μετά από επίθεση λιονταριού το οποίο διέφυγε από τον περιφραγμένο χώρο του στο κέντρο της Βόρειας Καρολίνας.

Μια ομάδα φροντιστών πραγματοποιούσε καθαρισμό στο χώρο του λιονταριού όταν το ζώο διέφυγε από τον κλειδωμένο χώρο, έφτασε στην περιοχή όπου βρισκόταν η Alexandra Black και τη σκότωσε.

Η νεαρή κοπέλα λάτρευε τα ζώα και είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο καταφύγιο πριν δέκα μέρες, όπως ανέφερε η οικογένειά της.

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Το προσωπικό δεν μπόρεσε να εμποδίσει το αρσενικό λιοντάρι, το οποίο τελικά πυροβόλησαν και σκότωσαν ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν τη σορό της 22χρονης κοπέλας.

Δεν ήταν αμέσως σαφές το πώς το λιοντάρι διέφυγε από τον περιφραγμένο περίβολο, σύμφωνα με το κέντρο και το γραφείο του σερίφη.

Το καταφύγιο, το οποίο διοικείται από μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλοξενεί περισσότερα από 80 ζώα και παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας καθώς διεξάγεται έρευνα για την τραγωδία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM