Μεξικό: Τουλάχιστον 5 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου - Βαγόνι κατέληξε σε σπίτι

Μεξικό: Τουλάχιστον 5 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου - Βαγόνι κατέληξε σε σπίτι Facebook Twitter
φωτό αρχείου / EPA
0

Μια εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Πόλης του Μεξικού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 5 άνθρωποι, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα συνέβη στο Εκατεπέκ, έναν μεγάλο δήμο στην Πόλη του Μεξικού.

Αφού το τρένο εκτροχιάστηκε, ένα από τα βαγόνια του κατέληξε σε ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε ένοικοι, επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μεξικού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης των χαλασμάτων του σπιτιού και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανασύρουν επιπλέον θύματα.

«Οι αρχές του Εκατεπέκ στέλνουν τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Twitter ο Ινδαλέσιο Ριός, ο δήμαρχος του Εκατεπέκ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM