Μεξικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και «έφαγε τον εγκέφαλό της σε τάκος» - Είπε ότι «τον δίεταξε ο διάβολος»

Μεξικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και «έφαγε τον εγκέφαλό της σε τάκος» - Είπε ότι «τον δίεταξε ο διάβολος» Facebook Twitter
Φωτ.: Newsflash (Mirror)
0

Ένας άνδρας από το Μεξικό κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και έφαγε τον «εγκέφαλό της σε τάκος» σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει τη χώρα. 

Πρόκειται για έναν 32χρονο με το όνομα Αλβάρο που συνελήφθη στις 2 Ιουλίου κατηγορούμενος ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, μητέρα πέντε παιδιών, στις 29 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η «Παναγία του Αγίου Θανάτου» και ο διάβολος τον διέταξαν να διαπράξει το έγκλημα.

Μετά τη δολοφονία, ο Αλβάρο φέρεται να διαμέλισε το σώμα του θύματος και έβαλε τα λείψανα σε πλαστικές σακούλες. Στη συνέχεια, φέρεται να πέταξε μερικά από τα λείψανα σε μια χαράδρα και τα υπόλοιπα τα έκρυψε μέσα σε κτήμα.

Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης ομολόγησε ότι έφαγε μέρος του εγκεφάλου της συζύγου του σε τάκος και ότι χρησιμοποίησε μέρος του κρανίου της ως τασάκι. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία, τηλεφώνησε σε μία από τις θετές του κόρες για να ομολογήσει το έγκλημά του.

«Είπε σε μία από τις κόρες της να έρθει να πάρει τη μητέρα της γιατί "την έχω ήδη σκοτώσει και την έχω βάλει σε σακούλες". Του τηλεφώνησα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό», είπε η μητέρα του θύματος.

Η οικογένεια του θύματος δεν έχει ακόμη παραλάβει το σώμα, καθώς ακόμα η αστυνομία αναζητά ορισμένα από τα λείψανά της, τα οποία πρέπει επίσης να εξεταστούν με βάση το DNA.

«Δώστε τη σε μένα για να μπορέσω να τη θάψω και να την αποχαιρετήσω όπως πρέπει. Καμία μητέρα δεν θα ήθελε να της στείλουν την κόρη της σε κομμάτια. Απαιτώ δικαιοσύνη», είπε η μητέρα του θύματος.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM