Μεξικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και «έφαγε τον εγκέφαλό της σε τάκος» - Είπε ότι «τον δίεταξε ο διάβολος»

Μεξικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και «έφαγε τον εγκέφαλό της σε τάκος» - Είπε ότι «τον δίεταξε ο διάβολος» Facebook Twitter
Φωτ.: Newsflash (Mirror)
0

Ένας άνδρας από το Μεξικό κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και έφαγε τον «εγκέφαλό της σε τάκος» σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει τη χώρα. 

Πρόκειται για έναν 32χρονο με το όνομα Αλβάρο που συνελήφθη στις 2 Ιουλίου κατηγορούμενος ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, μητέρα πέντε παιδιών, στις 29 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσίας.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η «Παναγία του Αγίου Θανάτου» και ο διάβολος τον διέταξαν να διαπράξει το έγκλημα.

Μετά τη δολοφονία, ο Αλβάρο φέρεται να διαμέλισε το σώμα του θύματος και έβαλε τα λείψανα σε πλαστικές σακούλες. Στη συνέχεια, φέρεται να πέταξε μερικά από τα λείψανα σε μια χαράδρα και τα υπόλοιπα τα έκρυψε μέσα σε κτήμα.

Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης ομολόγησε ότι έφαγε μέρος του εγκεφάλου της συζύγου του σε τάκος και ότι χρησιμοποίησε μέρος του κρανίου της ως τασάκι. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία, τηλεφώνησε σε μία από τις θετές του κόρες για να ομολογήσει το έγκλημά του.

«Είπε σε μία από τις κόρες της να έρθει να πάρει τη μητέρα της γιατί "την έχω ήδη σκοτώσει και την έχω βάλει σε σακούλες". Του τηλεφώνησα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό», είπε η μητέρα του θύματος.

Η οικογένεια του θύματος δεν έχει ακόμη παραλάβει το σώμα, καθώς ακόμα η αστυνομία αναζητά ορισμένα από τα λείψανά της, τα οποία πρέπει επίσης να εξεταστούν με βάση το DNA.

«Δώστε τη σε μένα για να μπορέσω να τη θάψω και να την αποχαιρετήσω όπως πρέπει. Καμία μητέρα δεν θα ήθελε να της στείλουν την κόρη της σε κομμάτια. Απαιτώ δικαιοσύνη», είπε η μητέρα του θύματος.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM