Μέι: Η χώρα θα χρειαστεί μεταβατική περίοδο για το Brexit, αλλά δεν θα είναι απεριόριστη

Μέι: Η χώρα θα χρειαστεί μεταβατική περίοδο για το Brexit, αλλά δεν θα είναι απεριόριστη Facebook Twitter
0

Η Βρετανία ίσως χρειαστεί μια περίοδο εφαρμογής για να έχει μια ομαλή αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά δεν θα υπάρξει μια απεριόριστη μετάβαση, δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.


«Όταν γνωρίζουμε ποια θα είναι η μελλοντική σχέση με την ΕΕ, ίσως χρειαστούμε περιόδους εφαρμογής», δήλωσε η Μέι στο κοινοβούλιο. «Αλλά είμαι απολύτως σαφής, αυτό δεν σημαίνει μια απεριόριστη μεταβατική φάση: θα αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι που ήθελαν οι πολίτες και αυτό θα τους δώσουμε».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM