Μέγκαν Μάρκλ: Η αλλαγή ονόματος του brand της και η «σπόντα» για το παρελθόν

Μέγκαν Μάρκλ: Η αλλαγή ονόματος στο brand της και η «σπόντα» για το παρελθόν Facebook Twitter
Φωτ. Μέγκαν Μαρκλ / Getty Images
0

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της brand, η Μέγκαν Μάρκλ άλλαξε το όνομά του αφήνοντας παράλληλα και μία «σπόντα» σχετικά με το παρελθόν.

Η Μέγκαν Μάρκλ με νέα ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την αλλαγή αυτή, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω και να ασχολούμαι με τον κήπο» και πως «δεν ήμουν σε θέση να το μοιραστώ μαζί σας με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια», εννοώντας τα χρόνια που πέρασε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Υπενθυμίζεται παράλληλα, πως η ανακοίνωση αυτή, έρχεται μόλις δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix με τίτλο «With Love, Meghan», η οποία καθυστέρησε λόγω των πυρκαγιών στο Λος Άντζελες. Το πολυτελές της brand, στην αρχή ονομάζονταν «American Riviera Orchard» και έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις πέρυσι όταν η Μέγκαν Μάρκλ ξεκίνησε να στέλνει μαρμελάδες σε βάζα στους διάσημους φίλους της. Τώρα πλέον όπως εξηγεί, το brand θα ονομάζεται «As Ever», δηλαδή «όπως πάντα».

«Πέρυσι, είχα σκεφτεί το Αμερικανική Ριβιέρα, αυτό ακούγεται πολύ ωραίο για όνομα’. Είναι η γειτονιά μου, είναι ένα παρατσούκλι για τη Σάντα Μπάρμπαρα, αλλά με περιόριζε σε πράγματα που απλώς κατασκευάζονται και καλλιεργούνται σε αυτή την περιοχή» αναφέρει αρχικά μιλώντας στο βίντεο που ανήρτησε.

«Τότε ήρθε το Netflix, όχι μόνο ως συνεργάτης μου στην εκπομπή, αλλά και ως συνεργάτης μου στην επιχείρησή μου. Έτσι το σκέφτηκα και περίμενα μια στιγμή για να μοιραστώ μαζί σας ένα όνομα που είχα εξασφαλίσει το 2022, και αυτή είναι η στιγμή, και λέγεται As Ever», συνεχίζει.

«As Ever σημαίνει ουσιαστικά όπως ήταν πάντα, και αν με παρακολουθείτε από το 2014, ξέρετε ότι πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω, να φτιάχνω χειροτεχνίες και να ασχολούμαι με τον κήπο, αυτό είναι που κάνω. Και δεν ήμουν σε θέση να το μοιραστώ μαζί σας με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα μπορώ, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ήθελα να το ακούσετε πρώτα από εμένα», κατέληξε.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM