Μάθιου Μακόναχι: Η μητέρα του φώναζε την σύζυγό του με ονόματα πρώην του- Και εκείνος τη δικαιολογεί

Μάθιου Μακόναχι: Η μητέρα του φώναζε την σύζυγό του με ονόματα πρώην του- Και εκείνος τη δικαιολογεί Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δεν είναι εύκολο να γίνει κανείς Μακόναχι σε αυτή τη ζωή. Γι' αυτόν τον λόγο η μαμά του Μάθιου Μακόναχι έκανε τη ζωή δύσκολη στη νύφη της, Καμίλα Άλβες.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι υπερασπίστηκε τη «σκληρή αγάπη» της μητέρας του, μετά τις αποκαλύψεις της συζύγου του Καμίλα Άλβες, ότι η πεθερά της, Μαίρη ΜακΚέιμπ, δημιουργούσε προβλήματα στην αρχή της σχέσης τους. Η ΜακΚέιμπ μεταξύ άλλων αποκαλούσε την Καμίλα Άλβες με τα ονόματα πρώην συντρόφων του. Αλλά αυτό σταμάτησε πια.

«Η οικογένειά μου παίρνει πολύ σοβαρά τη μύηση και δεν μπαίνεις εύκολα στην οικογένεια ΜακΚόναχι», είπε ο ηθοποιός υπερασπιζόμενος την τακτική της μητέρας του. «Σε δοκιμάζουμε πρώτα.»

Ο Μάθιου Μακόναχι παραδέχτηκε ότι μερικές φορές η οικογένειά του δυσκολεύει τα πράγματα αλλά στο τέλος είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον.

«Στην οικογένειά μου, περιμένουμε ταπεινά, θα σε κάνουμε να κλάψεις και μετά θα σου φτιάξουμε το αγαπημένο σου ποτό. Υπάρχει μία μύηση, τελετουργίες μετάβασης που πάντα απολάμβανε η οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Τον Αύγουστο, η σύζυγό του Καμίλα Άλβες αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο του podcast «Southern Living's Biscuits & Jam» ότι η μητέρα του Μακόναχι, τον οποίο αποκαλούν "Ma Mac" , την πέρασε από σκληρά τεστ πριν την αποδεχθεί.

«Με φώναζε με όλα τα ονόματα των πρώην συντρόφων του Μάθιου. Άρχιζε να μιλάει ισπανικά μαζί μου με πολύ περίεργο τρόπο, σαν να προσπαθεί να με μειώσει. Θέλω να πω έκανε τα πάντα», είπε το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Ωστόσο, τα πάντα έληξαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όταν τελικά η Καμία Άλβες δεν άντεξε άλλο και ανταπέδωσε τα πυρά. «Στο τέλος, απλώς με κοίταξε και μου είπε: «Εντάξει». Τώρα είσαι στην οικογένεια. Το μόνο που ήθελε ήταν να αντεπιτεθώ και από εκείνο το βράδυ και μετά, έχουμε την πιο εκπληκτική σχέση και τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό για εκείνη. Και εκείνη για μένα».

Ενώ οι δύο γυναίκες κατάφεραν τελικά να λύσουν τις διαφορές τους, ο ΜακΚόναχι δεν είναι σίγουρος αν αυτός και ο Άλβες θα συνεχίσουν την παράδοση, όταν πρόκειται για τους μελλοντικούς συντρόφους των παιδιών τους.

«Θα δούμε. Ρώτα με ξανά σε περίπου τρία χρόνια και θα έχω καλύτερη απάντηση», είπε στο ET Canada.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει τρία παιδιά με την Καμίλα Άλβες, με την οποία παντρεύτηκαν το 2006: τον Levi, 15 ετών, την 13χρονη Vida και τον 10χρονο Livingston.

Με πληροφορίες του ETCanada

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΤΕΛΣΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Τραμπ αναγνώρισε την κυβέρνηση Ροντρίγκες - Έδωσε άδεια για εξορύξεις σε πέντε πετρελαϊκές εταιρείες

H αμερικανική κυβέρνηση έδωσε άδεια σε πέντε μεγάλους ομίλους να επανεκκινήσουν δραστηριότητες στη Βενεζουέλα υπό αμερικανική εποπτεία
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΣΥΚΛΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ

Διεθνή / Μαρόκο: Καταγγελίες για μαζικές θανατώσεις αδέσποτων ενόψει του Μουντιάλ 2030

Φιλοζωικές οργανώσεις και κάτοικοι μιλούν για επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» που περιλάμβαναν βίαιες συλλήψεις ζώων, δηλητηριάσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πυροβολισμούς
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Αυξάνεται η πίεση να ερευνηθεί για trafficking - Φέρεται να έφερνε γυναίκες στο Μπάκιγχαμ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Αυξάνεται η πίεση να ερευνηθεί για trafficking - Φέρεται να έφερνε γυναίκες στο Μπάκιγχαμ

Υπάρχουν καταγγελίες ότι γυναίκες μεταφέρονταν στη Βρετανία με το ιδιωτικό τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν και στη συνέχεια εισέρχονταν κρυφά στο Μπάκιγχαμ
THE LIFO TEAM
Η καταιγίδα Νιλς σαρώνει τη δυτική Ευρώπη - Νεκροί και μεγάλες καταστροφές σε Γαλλία και Ισπανία

Διεθνή / Η καταιγίδα Νιλς σαρώνει τη δυτική Ευρώπη - Νεκροί και μεγάλες καταστροφές σε Γαλλία και Ισπανία

Θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν ακυρώσεις πτήσεων, δρομολογίων τρένων και πλοίων - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
THE LIFO TEAM
Τραμπ: «Είχε σχέση με τον "Βασιλιά των Λιονταριών"» - Επιμένει για το βίντεο με τους Ομπάμα παρά τις αντιδράσεις

Διεθνή / Τραμπ: «Είχε σχέση με τον "Βασιλιά των Λιονταριών"» - Επιμένει για το βίντεο με τους Ομπάμα παρά τις αντιδράσεις

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος κατηγόρησε συνεργάτη του για το βίντεο που απεικόνιζε τους Ομπάμα ως πιθήκους, επιμένει ότι το βίντεο δεν αποτελεί πρόβλημα
THE LIFO TEAM
ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία
THE LIFO TEAM