Louis Vuitton: Ο Pharrell Williams είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών

Louis Vuitton: Ο Pharrell Williams είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών Facebook Twitter
0

Ο Pharrell Williams είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ο 49χρονος τραγουδιστής θα αντικαταστήσει τον Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε το 2021 σε ηλικία 41 ετών.

Το στιλ του Pharrell Williams αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην urban κουλτούρα και την πολυτέλεια και η σχέση του με τη μόδα, εκτός από πήρε «σάρκα και οστά» το 1993 με το brand A Bathing Ape, με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Nigo.

Χάρη στο γούστο και το ειλικρινές του όραμα, ο William έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel, Moncler και φυσικά Louis Vuitton. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει σειρά γυαλιών και στη συνέχεια κοσμημάτων.

Πλέον, ο Pharrell Williams είναι υπεύθυνος για όλες τις ανδρικές συλλογές της Louis Vuitton και ο κόσμος της μόδας ανυπομονεί να ανακαλύψει τις δημιουργίες του, δίνοντας ραντεβού στην εβδομάδα μόδα στο Παρίσι, τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Pharrell Williams με την Louis Vuitton

Η Louis Vuitton ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και μέσω social media, αναρτώντας φωτογραφία του καλλιτέχνη, με τον οποίο μοιράζονται κοινό όραμα.

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο πολιτιστικό είδωλο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με την ιδιότητα της Louis Vuitton ως οίκου πολιτισμού, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας», ανέφερε ο οίκος.

«Χαίρομαι που καλωσορίζω τον Pharrell πίσω στο σπίτι μας, μετά τις συνεργασίες μας το 2004 και το 2008 για τη Louis Vuitton, ως τον νέο μας Δημιουργικό Διευθυντή για τις ανδρικές συλλογές. Το δημιουργικό του όραμα πέρα από τη μόδα θα οδηγήσει αναμφίβολα τη Louis Vuitton προς ένα νέο και πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο», δήλωσε ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολιβία: Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη χώρα

Διεθνή / Βολιβία: Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη χώρα

Η Fabiana Banzer και η Scarlett Rocha έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι με πολιτικό γάμο στη Βολιβία. Στη Σάντα Κρους, ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια μάχης, φιλήθηκαν ως σύζυγοι και έγραψαν ιστορία.
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΟΜΑΝ ΗΠΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Διεθνή / Ιράν: Το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ εξαρτάται από τις αμερικανικές υποχωρήσεις

Τα Στενά, από τα οποία διερχόταν περίπου το ένα πέμπτο της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) πριν από τη σύρραξη, παραμένουν ουσιαστικά αποκλεισμένα από τις 28 Φεβρουαρίου
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΧΑΚΕΡ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Χάκερ επιστρατεύουν την τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις

Η Βόρεια Κορέα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια κρατικούς χάκερ για κατασκοπεία, ηλεκτρονικές κλοπές και άντληση εσόδων, όπως επισημαίνουν σταθερά οι αρχές των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και διάφοροι ειδικοί ασφαλείας
THE LIFO TEAM