ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Lizzo: Νέες καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά – Έχει χάσει 200.000 followers

Lizzo: Νέες καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά – Έχει χάσει 200.000 followers Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι καταγγελίες κατά της Lizzo έχουν άμεσο αντίκτυπο στη διαδικτυακή της παρουσίας, καθώς έχει χάσει εκατοντάδες χιλιάδες followers από τότε που κατηγορήθηκε από πρώην χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση, body shaming και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Τρεις χορεύτριες έκαναν σοβαρές καταγγελίες κατά της Lizzo εξιστορώντας και περιστατικά κατά τα οποία, όπως σημείωσαν, έπεσαν θύματά της.

Μία χορεύτρια σημείωσε πως της ασκούσε κριτική γιατί είχε πάρει μερικά κιλά και έτσι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μερικές πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για να κρατήσει τη δουλειά της. Η ίδια ανέφερε πως αναγκάστηκε να πάει σε strip club και να θωπεύσει μία γυμνή χορεύτρια. 

Άλλη καταγγέλλουσα είχε κάνει λόγο για ακραίες συμπεριφορές και από μέλη της ομάδας της ράπερ, μεταξύ αυτών και της επικεφαλής της ομάδας χορού που ανάγκαζε τους πάντες - όπως κατήγγειλε - να συμμετέχουν σε θρησκευτική ομάδα και να προσεύχονται.

Η ίδια η Lizzo, μέρες μετά τις καταγγελίες, είχε πάρει θέση, διαψεύδονταν τα όλα λέγονταν για εκείνη και επιμένοντας πως έχει υψηλά στάνταρ, αλλά δεν κάνει bullying. Αρνήθηκε, κατηγορηματικά, τα όλα λέγονταν περί bodyshaming . 

«Μαζί με το πάθος, έρχεται η σκληρή δουλειά και τα υψηλά πρότυπα. Ορισμένες φορές, πρέπει να παίρνω δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν είναι πρόθεσή μου να κάνω οποιονδήποτε να νιώθει άβολα ή πως δεν εκτιμάται σαν σημαντικό μέλος της ομάδας» ανέφερε και συμπλήρωνε πως «δεν είμαι η κακιά της υπόθεσης που ο κόσμος και τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες. Είμαι πολύ ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά μου και με το να εκφράζω τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ ή να επιτρέψω στον οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει τη στάση μου αυτή για να με παρουσιάσει σαν κάτι που δεν είμαι». 

Σημειώνεται πως μετά τις αρχικές καταγγελίες, άλλα έξι άτομα μίλησαν για ανάλογες συμπεριφορές από την τραγουδίστρια. Και αυτά τα άτομα αναμένεται να καταθέσουν αγωγή για τη δημιουργία ενός «σεξουαλικά φορτισμένου περιβάλλοντος». Κάποιοι, πάλι, ισχυρίζονται ότι δεν πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους. 

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Διεθνή / Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για προσωπικότητες υψηλού προφίλ, μεταξύ των οποίων, ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ