Λευκός Οίκος: Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν με Νετανιάχου - Τι είπαν για τη Ράφα

Λευκός Οίκος: Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν με Νετανιάχου - Τι είπαν για τη Ράφα Facebook Twitter
Μπενιαμίν Νετανιάχου/ Φωτ.: EPA
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα, Κυριακή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ηγετών, ο Μπάιντεν επανέλαβε την ακλόνητη δέσμευσή του στην ασφάλεια του Ισραήλ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η πρόοδος στις παραδόσεις της ανθρωπιστικής βοήθειας, σε πλήρη συντονισμό με τις οργανώσεις.

Μπάιντεν και Νετανιάχου συζήτησαν για τη Ράφα και ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε τη σαφή θέση του, αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Στο μεταξύ ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (28/4) πως θα αυξήσει κι άλλο την ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας που πηγαίνει στη Λωρίδα της Γάζας μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, η ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας που πηγαίνει στη Γάζα - τρόφιμα, νερό, ιατρικές προμήθειες - έχει αυξηθεί σημαντικά. Τις ερχόμενες ημέρες, η ποσότητα της βοήθειας θα συνεχίσει να αυξάνεται ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM