Κύπρος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για την κλοπή της τέφρας

Κύπρος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για την κλοπή της τέφρας Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη δύο υπόπτων προχώρησε η αστυνομία για την κλοπή της τεφροδόχου από το αυτοκίνητο ζευγαριού που είχε βρεθεί στην Κύπρο για να σκορπίσει την τέφρα του 19χρονου γιου του. 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ζεύγους από τη Σουηδία, που έχασε το κουτί με την τέφρα του 19χρονου γιου του, η οποία κλάπηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη, από το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ξύλινο κουτί εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη δύο υπόπτων, οι οποίοι έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα και έναν 44χρονο άνδρα, ενώ καταζητείται κι ένας 33χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι κινήσεις της 35χρονης, η οποία έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εστιατορίου της περιοχής όπου σημειώθηκε η κλοπή.
Οι δύο συλληφθέντες που φέρονται να παραδέχονται ενοχή στην υπόθεση, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Οι γονείς, που αναχώρησαν την Κυριακή το πρωί για τη Σουηδία, ενημερώθηκαν σχετικά και αναμένεται να επιστρέψουν.

Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM