Κρεμλίνο: Εξηγήσεις έδωσε στον Πούτιν ο Ερντογάν

Κρεμλίνο: Εξηγήσεις έδωσε στον Πούτιν ο Ερντογάν Facebook Twitter
1

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εξηγήσεις για τα σχόλια που έκανε περί σχεδίου ανατροπής του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις του συνεργάτη του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ.

 

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Ερντογάν είχε δηλώσει ότι οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ, μία δήλωση που αιφνιδίασε τη Μόσχα.

 

Ο Ουσάκοφ, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σχετικά με τις εξηγήσεις Ερντογάν.

 

Αργά χθες το βράδυ, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι Πούτιν και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Συρία και ειδικά την πόλη του Χαλεπίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM