«Κρατήστε τη μπύρα μου»: Αυστραλός σέρφερ έσωσε από πνιγμό γυναίκα στη Χαβάη - Βίντεο

«Κρατήστε τη μπύρα μου»: Αυστραλός σέρφερ έσωσε από πνιγμό γυναίκα στη Χαβάη - Βίντεο Facebook Twitter
0

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο καταγράφεται η διάσωση μιας λουόμενης από έναν επαγγελματία σέρφερ στη Χαβάη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστραλός επαγγελματίας σέρφερ, Mikey Wright, βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει μια γυναίκα που είχε παρασυρθεί από ισχυρά ρεύματα σε γνωστή παραλία της Χαβάης.

Ο Mikey Wright καθόταν αμέριμνος στη βόρεια ακτή του Οαχού, όταν είδε τη γυναίκα που πάσχιζε να βγει από τα κύματα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram με τη λεζάντα: «Κρατήστε την μπύρα μου». Αν και αρκετοί παραθεριστές προσπάθησαν να βοηθήσουν, δεν τα κατάφεραν λόγω των ορμητικών κυμάτων.

Ο Wright δήλωσε ότι η γυναίκα έπρεπε να σωθεί. Στο βίντεο κάποιοι ακούγονται να αμφιβάλλουν ότι ο σέρφερ θα καταφέρει να βγάλει τη γυναίκα από το νερό λέγοντας «Δεν μπορεί να την σώσει». Ωστόσο, ο σέρφερ δεν δίστασε στιγμή και βούτηξε κατευθείαν στο νερό επιχειρώντας πολλές φορές να βγει από το νερό με την λουόμενη στα χέρια, αν και έπεσαν αρκετές φορές από τα κύματα.

Μια ομάδα παραθεριστών τους περίμενε στην παραλία, βοηθώντας τους να βγουν ψηλά στην ακτή με ασφάλεια.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Explainer / Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Αυτό που συνέβη τον Οκτώβριο του ’21 με τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από αληθινά πυρά, θεωρείται από πολλούς κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε. Το θέμα είναι «γιατί» -όπως αποκαλύπτεται από mail παραίτησης μέλους του συνεργείου- και πόση ευθύνη έχουν γι’ αυτό οι πλατφόρμες streaming.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ