Ένα ιδιαίτερο δώρο, τον εαυτό της σε φλασμπάκ, έκανε η Ντόλι Πάρτον στον σύζυγό της, Καρλ Τόμας Ντιν για τα γενέθλιά του. 

 

Η 75χρονη πόζαρε ξανά σαν κουνελάκι 43 χρόνια μετά την περίφημη φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Playboy ως δώρο για τον άνδρα με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. 

 

Φορώντας μαύρο κορσέ, γάντια του ίδιου χρώματος, ροζ παπιγιόν κι ασφαλώς τα απαραίτητα αυτιά, ο θρύλος της αμερικανικής κάντρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τελικό αποτέλεσμα. 

 

«Πιθανώς αναρωτιέστε γιατί είμαι ντυμένη έτσι. Για τα γενέθλια του συζύγου μου, λοιπόν», λέει στο κλιπάκι, εξηγούμενη περαιτέρω: «Θυμάστε πριν κάποια χρόνια που είχα πει πως θα πόζαρα ξανά στα 75 μου για το Playboy; Ε, λοιπόν, εγώ είμαι 75, αλλά Playboy δεν υπάρχει πια και ο σύζυγός μου λατρεύει το ορίτζιναλ εξώφυλλο»

 

«Προσπαθούσα να βρω κάτι να τον κάνω χαρούμενο. Ακόμη νομίζει πως είμαι καυτή γκόμενα μετά από 57 χρόνια και δεν θα προσπαθήσω να του αλλάξω γνώμη» εξομολογείται. 

 

 

Η βραβευμένη με 10 Γκράμι αστειεύτηκε πως στη φωτογράφηση του '78 «ήταν κάπως θρεφτάρι» και πως τώρα το εξώφυλλο ήταν με τη «νέα Ντόλι».

 

To βιντεάκι κλείνει με την έκπληξη της Πάρτον στο σύζυγό της.

 

Με πληροφορίες από People.com