«Κουνελάκι» ετών 75: Η Ντόλι Πάρτον ποζάρει ξανά αλά Ρlayboy για τον σύζυγό της - «Πιστεύει ακόμη πως είμαι σέξι»

Dolly Parton Recreates Her 1978 Playboy Cover in Honor of Husband Carl Thomas Dean's Birthday Facebook Twitter
«Κουνελάκι» ξανά μετά από 43 χρόνια η Ντόλι Πάρτον - Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Ένα ιδιαίτερο δώρο, τον εαυτό της σε φλασμπάκ, έκανε η Ντόλι Πάρτον στον σύζυγό της, Καρλ Τόμας Ντιν για τα γενέθλιά του. 

Η 75χρονη πόζαρε ξανά σαν κουνελάκι 43 χρόνια μετά την περίφημη φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Playboy ως δώρο για τον άνδρα με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. 

Φορώντας μαύρο κορσέ, γάντια του ίδιου χρώματος, ροζ παπιγιόν κι ασφαλώς τα απαραίτητα αυτιά, ο θρύλος της αμερικανικής κάντρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τελικό αποτέλεσμα. 

«Πιθανώς αναρωτιέστε γιατί είμαι ντυμένη έτσι. Για τα γενέθλια του συζύγου μου, λοιπόν», λέει στο κλιπάκι, εξηγούμενη περαιτέρω: «Θυμάστε πριν κάποια χρόνια που είχα πει πως θα πόζαρα ξανά στα 75 μου για το Playboy; Ε, λοιπόν, εγώ είμαι 75, αλλά Playboy δεν υπάρχει πια και ο σύζυγός μου λατρεύει το ορίτζιναλ εξώφυλλο»

«Προσπαθούσα να βρω κάτι να τον κάνω χαρούμενο. Ακόμη νομίζει πως είμαι καυτή γκόμενα μετά από 57 χρόνια και δεν θα προσπαθήσω να του αλλάξω γνώμη» εξομολογείται. 

Η βραβευμένη με 10 Γκράμι αστειεύτηκε πως στη φωτογράφηση του '78 «ήταν κάπως θρεφτάρι» και πως τώρα το εξώφυλλο ήταν με τη «νέα Ντόλι».

To βιντεάκι κλείνει με την έκπληξη της Πάρτον στο σύζυγό της.

Με πληροφορίες από People.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM