ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Κορωνοϊός: Κομμένες και οι βόλτες με τα σκυλιά στη Σερβία - Οργή για την απόφαση

Κορωνοϊός: Κομμένες και οι βόλτες με τα σκυλιά στη Σερβία - Οργή για την απόφαση Facebook Twitter
0

Οι ιδιοκτήτες σκύλων στη Σερβία είναι εξαγριωμένοι από την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει ακόμη και μια σύντομη βόλτα με τα κατοικίδιά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, ως μέτρο για να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν γεμίσει με μηνύματα τα social media, προειδοποιώντας ότι η απαγόρευση θα μπορούσε να βλάψει την υγεία των σκυλιών τους και να προκαλέσει στρες τόσο για τα ζώα όσο και για τους ιδιοκτήτες τους.

Ο κτηνίατρος Nenad Milojkovic είπε ότι τα δικαιώματα προστασίας των ζώων δοκιμάζονται σε μια κοινωνία σε δύσκολους καιρούς όπως μια πανδημία. Είπε ότι η παράκαμψη του βραδινού περιπάτου θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση για τα σκυλιά με προβλήματα ούρησης και να «επιδεινώσει τις βασικές συνθήκες υγιεινής στα σπίτια των ανθρώπων».

Η κυβέρνηση της Σερβίας έλαβε και ανακοίνωσε το νέο μέτρο το Σάββατο, ανακαλώντας την έως τώρα απόφαση που επέτρεπε βόλτες 20 λεπτών μεταξύ οκτώ και 9 το βράδυ, για τους ιδιοκτήτες και τους σκύλους τους.

Η Σερβία έχει επιβάλει μερικά από τα πιο σκληρά μέτρα στην Ευρώπη κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους απαγόρευσης της μετακίνησης ατόμων άνω των 65 ετών και της απαγόρευσης μετακινήσεων από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ.

Διεθνή
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ