Κωνσταντινούπολη: Γυναίκα γέννησε μέσα σε λεωφορείο επειδή δεν έβρισκε ταξί να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Κωνσταντινούπολη: Γυναίκα γέννησε μέσα σε λεωφορείο επειδή δεν έβρισκε ταξί για να πάει στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα γέννησε μέσα στο λεωφορείο, στην Κωνσταντινούπολη, στην προσπάθειά της να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η ετοιμόγεννη, Hanife Mete ήταν με τον σύζυγό της στην πόλη, όταν αντιλήφθηκαν ότι «έσπασαν» τα νερά. Τότε προσπάθησαν να βρουν τρόπο να πάνε σύντομα στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που οι πόνοι όλο και αυξάνονταν.

Παρά την προσπάθειά του, το ζευγάρι δεν κατάφερε να βρει ταξί, με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο.

Ενώ μεταφέρονταν προς το νοσοκομείο, οι πόνοι αυξάνονταν και δεν πρόλαβαν τον τοκετό. Η Hanife έφερε στον κόσμο τον γιο της, με τη βοήθεια του συζύγου της, γεγονός που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν μέσα στο λεωφορείο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM