Γέννησε μέσα σε McDonald's της Ατλάντα - Και τώρα αποκαλούν το μωρό «Little Nugget»

Γέννησε μέσα σε McDonald's της Ατλάντα - Και τώρα αποκαλούν το μωρό «Little Nugget» Facebook Twitter
0

Η Αλάντρια Γουόρθι ήταν ετοιμόγεννη και καθ'οδόν προς το μαιευτήριο όταν ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να κάνει μια στάση για να πάει στην τουαλέτα ενός MacDonald που συνάντησαν στο δρόμο τους. Αποδείχτηκε μεγαλύτερη η στάση, καθώς ο ζευγάρι έφυγε από εκεί με το νεογέννητο μωρό τους. 

«Μπήκα στην τουαλέτα και έσπασαν αμέσως τα νερά μου. Ήταν μεγάλη εμπειρία γιατί έγινε πολύ γρήγορα» λέει η ίδια σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ατλάντα. 

Η Γουόρθι άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους, και η Τινίσια  Γούντγουορντ, η διευθύντρια του χώρου, έσπευσε σε βοήθεια, κατάπληκτη για αυτό που συνάντησε. 

«Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα, και άνοιξα την πόρτα στις τουαλέτες, δεν είδα κανέναν, αλλά είδα κάτι πόδια κάτω από την πόρτα μιας από αυτές. Την άνοιξα και η γυναίκα βρισκόταν ξαπλωμένη, ουρλιάζοντας. Έτρεξα και είπα στο προσωπικό μου 'έχουμε γεννητούρια σήμερα'» λέει η Γούντγουορντ. 

Η ίδια φώναξε άλλες δύο συναδέλφους της για να βοηθήσουν την κατάσταση, και κάλεσε και τις πρώτες βοήθειες. Σ'εκείνο το σημείο και καθώς η σύντροφός του είχε καθυστερήσει να γυρίσει, ο Ντιάντρ Φίλιπς μπήκε στο κατάστημα για να την αναζητήσει. Τη βρήκε περικυκλωμένη από τρεις γυναίκες, έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. 

«Άρχισα να προσπαθώ να την ηρεμήσω γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Της έλεγα να παίρνει ανάσες. Την ξάπλωσα κάτω και έβγαλα τα ρούχα μου. Οι κυρίες του ΜακΝτόναλνς ήταν μπροστά της κρατώντας της τα χέρια. Της είπαμε να σπρώξει τρεις φορές. Ήταν μαχήτρια» λέει ο νέος πατέρας. 

Η μικρή Νάντι Φίλιπς γεννήθηκε δεκαπέντε λεπτά αργότερα. 

Οι υπάλληλοι του ταχυφαγείου τής βρήκαν αστραπιαία και το παρατσούκλι της: Little Nugget. 

]«Είναι οπωσδήποτε ένα νάγκετ. Οι γονείς μου το λάτρεψαν το όνομα» ανέφερε Φίλιπς. 

Με πληροφορίες από People 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ