Το «κόλπο» του Στίβεν Κινγκ όταν έχει μια κακή μέρα- Σκέφτεται τον Τραμπ

Το «κόλπο» του Στίβεν Κινγκ όταν έχει μια κακή μέρα- Σκέφτεται τον Τραμπ Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η άποψη του Στίβεν Κινγκ για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι ευρέως γνωστή. Και μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έφυγε από τον Λευκό Οίκο, αλλά ακόμη «χρησιμεύει» σε κάτι στον Αμερικανό συγγραφέα.

 

Η χθεσινή ημέρα ήταν κακή για τον Στίβεν Κινγκ, κατά δική του «δήλωση» στα social media, χωρίς να εξηγήσει γιατί. Έχει όμως ένα «κόλπο» για να φτιάξει το κέφι του όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

 

«Όταν έχω μια κακή ημέρα- και αυτή ήταν μία τέτοια- απλά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ένα πράγμα: ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πρόεδρος! Και μετά φτιάχνει η διάθεσή μου», έγραψε στο Twitter ο συγγραφέας.

 

 

Ο Στίβεν Κινγκ έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ενώ έκανε ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για την ήττα του Τραμπ στις εκλογές με μια λιτή ανάρτηση τον περασμένο Νοέμβριο. 



«Αμερική σε Τραμπ: Απολύεσαι», είχε γράψει τότε στο Twitter ο συγγραφέας χρησιμοποιώντας τη διάσημη φράση του 75χρονου από το ριάλιτι «The Apprentice», «You’re fired». Μια ατάκα την οποία είχαν θυμηθεί χιλιάδες χρήστες των social media τη βραδιά των εκλογών για να «πανηγυρίσουν» για το αποτέλεσμα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM