Κέιτ Γουίνσλετ: Δώρισε 17.000£ σε μαμά για να κρατήσει την 12χρονη κόρη της σε μηχανική υποστήριξη

Κέιτ Γουίνσλετ: δώρισε 17.000£ για να παραμείνει σε μηχανική υποστήριξη 12χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/WARREN TODA
0

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ δώρισε το ποσό των 17.000 λιρών σε μητέρα η οποία πασχίζει να κρατήσει την κόρη της σε μηχανική υποστήριξη, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος. 

Η Κάρολαϊν Χάντερ έλαβε μία πρώτη προειδοποίηση από την εταιρεία ηλεκτρισμού πως ο λογαριασμός της μπορεί να φτάσει στο όριό του την επόμενη χρονιά. Η 12χρονη κόρη της, Φρέγια, πάσχει από σοβαρή εγκεφαλική παράλυση και λαμβάνει οξυγόνο, λόγω χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων.

Όταν έμαθε πως η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε το σημαντικό ποσό για να ενισχύσει την προσπάθειά της, συγκινήθηκε βαθύτατα. Η Γουίνσλετ επικοινώνησε και προσωπικά με την οικογένεια για να εκφράσει τις ευχές της. 

 

«Το ταξίδι μας σαν οικογένεια ήταν πολύ τραυματικό και νιώθω τελειωμένη σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Όταν άκουσα για τα χρήματα, ξέσπασα σε κλάματα. Σκέφτηκα πως δεν ήταν αλήθεια. Ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια» είπε η Χάντερ. 

Το σπίτι στο οποίο διαμένει η οικογένεια δεν διαθέτει την κατάλληλη ενεργειακή απόδοση για να στηρίξει τις ανάγκες των μηχανημάτων, που κρατούν το παιδί στη ζωή. 

Η λειτουργία των μηχανημάτων και ο κλιματισμός στοιχίζουν σήμερα περί τις 6.500 λίρες το χρόνο και η μητέρα ενημέρωσε πως αναγκάζεται να κλείνει τη θέρμανση στα άλλα δωμάτια για να εξοικονομήσει χρήματα.  

Η Χάντερ ανησυχεί ιδιαιτέρως για τον χειμώνα, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες για μπλακάουτ ή ελλείψεις αερίου, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της. «Ξεπαγιάζουμε και η θερμοκρασία δεν έχει πέσει κάτω από το μηδέν ακόμα» είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Explainer / Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Αυτό που συνέβη τον Οκτώβριο του ’21 με τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από αληθινά πυρά, θεωρείται από πολλούς κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε. Το θέμα είναι «γιατί» -όπως αποκαλύπτεται από mail παραίτησης μέλους του συνεργείου- και πόση ευθύνη έχουν γι’ αυτό οι πλατφόρμες streaming.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ