Κατσαρίδα βρισκόταν στο αυτί ενός άνδρα για τρεις ολόκληρες μέρες

Κατσαρίδα βρισκόταν στο αυτί ενός άνδρα για τρεις ολόκληρες μέρες Facebook Twitter
Πηγή: Facebook / Zane Wedding.
0

Μια κατσαρίδα βρέθηκε στο αυτί ενός άνδρα από τη Νέα Ζηλανδία ο οποίος επί τρεις ολόκληρες μέρες είχε σοβαρές ενοχλήσεις σε σημείο να μη μπορεί να ακούσει. 

Ο λόγος για τον Ζέιν Γουέντινγκ που προφανώς δεν υποπτεύθηκε ότι οι πόνοι οφείλονταν σε έντομο αλλά πιθανότατα σε νερό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτί του.  Ο Γουέντινγκ είχε πάει για μπάνιο σε πισίνα το πρωί της Παρασκευής και αποκοιμήθηκε σε κοντινό καναπέ εκείνο το βράδυ. Ξύπνησε με ένα βουλωμένο αυτί και ένιωθε πως κάτι κινούνταν μέσα σε αυτό.

Το Σάββατο, άρχισε να παίρνει αντιβιοτικά και ο γιατρός του είπε να στεγνώσει το σημείο με πιστολάκι. Εάν συνέχιζε να αισθάνεται το πρόβλημα θα έπρεπε να ζητήσει εκ νέου βοήθεια. 

«Αμέσως μετά από αυτό, ένιωσα πολύ χειρότερα», είπε ο Γουέντινγκ που σχεδόν έχασε την ακοή του στο ένα αυτί και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τη Δευτέρα, αναγκάστηκε να κλείσει ραντεβού με γιατρό προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς. 

«Κυριολεκτικά τη στιγμή που κοίταξε, είπε, "Θεέ μου… Νομίζω ότι έχεις ένα έντομο στο αυτί σου". Χρειάστηκαν λίγα λεπτά, μια συσκευή αναρρόφησης και τσιμπιδάκια για να τραβήξουν τη νεκρή πλέον κατσαρίδα από το αυτί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γιατρός δεν είχε ξαναβγάλει ποτέ έντομο από αυτί ανθρώπου. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM