Κανονικά προχωρούν οι εργασίες στην κυπριακή ΑΟΖ

Κανονικά προχωρούν οι εργασίες στην κυπριακή ΑΟΖ Facebook Twitter
0

Κανονικά προχωρούν οι εργασίες στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Κύπρου.

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η υλοποίηση των ενεργειακών μας σχεδιασμών στο τεμάχιο 11 προχωρεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όταν προκύψει ανάγκη για δηλώσεις που αφορούν στο θέμα της γεώτρησης, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σχετικά με το εάν η γαλλίδα υπουργός Άμυνας θα επισκεφθεί και την πλατφόρμα της εταιρείας Total στο τεμάχιο 11, επισημάνθηκε ότι «δεν υπάρχει μία τέτοια διευθέτηση σε σχέση με το πρόγραμμά της».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM