Και δεύτερο συρμάτινο φράχτη στην ουδέτερη ζώνη Ειδομένης-Γευγελής τοποθετεί ο στρατός της ΠΓΔΜ

Και δεύτερο συρμάτινο φράχτη στην ουδέτερη ζώνη Ειδομένης-Γευγελής τοποθετεί ο στρατός της ΠΓΔΜ Facebook Twitter
Dimitri Messinis / SOOC
2

Στην ενίσχυση του συρμάτινου φράχτη, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής προχωρά η ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο των αναγγελιών για αυστηρότερους ελέγχους σχετικά με τη διέλευση προσφύγων.

Σκαπτικά μηχανήματα του στρατού της ΠΓΔΜ ξεκίνησαν από χθες τις εργασίες για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου και ήδη στρατιώτες της χώρας έχουν αναγείρει έναν παράλληλο φράχτη, σε σημείο της ουδέτερης ζώνης Ειδομένης-Γευγελής, από το οποίο γίνεται η διέλευση προσφύγων.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η ΠΓΔΜ προχώρησε στην τοποθέτηση ενός συρμάτινου φράχτη στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, αναφέροντας ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα βασικό σημείο, από το οποίο θα γίνεται η διέλευση προσφύγων.

Ο φράχτης αυτός έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της συνοριακής γραμμής μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ και σύμφωνα με πληροφορίες, το μήκος του επεκτείνεται στα περίπου 35 χλμ.

Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου των Σκοπίων, η ΠΓΔΜ έχει προμηθευτεί το σύρμα του φράχτη από την Ουγγαρία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ έχω βάλει ένα αντίστοιχο αγκαθωτό πλέγμα στο κτήμα μου και το αγόρασα από μια βιοτεχνία στον Ελαιώνα. Ούτε φράχτες δεν μπορούμε να εξάγουμε πλέον.