Ισραήλ: Νεκρός ισραηλινός όταν παλαιστίνιος έριξε πάνω του το ι.χ. του

Ισραήλ: Νεκρός ισραηλινός όταν παλαιστίνιος έριξε πάνω του το ι.χ. του Facebook Twitter
0

Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και ένας ακόμη τραυματίστηκε σήμερα το πρωί όταν ένας Παλαιστίνιος έριξε πάνω τους το όχημα στο οποίο επέβαινε στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

 

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη, επεσήμανε ο στρατός χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

 

Η επίθεση σημειώθηκε σε μια διασταύρωση κοντά στον εβραϊκό οικισμό Όφρα, στο βόρειο τμήμα της Ραμάλας.

 

Ο νεκρός Ισραηλινός ήταν περίπου 20 ετών, ενώ ο τραυματίας 19 ετών, ανακοίνωσαν οι ιατρικές υπηρεσίες.

 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον ισραηλινό Τύπο μετά το συμβάν δείχνουν ένα αυτοκίνητο με παλαιστινιακές πινακίδες κυκλοφορίας περικυκλωμένο από ισραηλινούς στρατιώτες.

 

Πρόκειται για τον πρώτο Ισραηλινό που σκοτώνεται από επίθεση Παλαιστινίου μετά τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτών στις 8 Ιανουαρίου στην Ιερουσαλήμ, όταν ένας Παλαιστίνιος έριξε το φορτηγάκι του εναντίον τους.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM