ΗΠΑ: Εννιά άτομα πνίγηκαν σε ξαφνικές πλημμύρες

ΗΠΑ: Εννιά άτομα πνίγηκαν σε ξαφνικές πλημμύρες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον εννιά άτομα πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν σε ποτάμι της Αριζόνα όταν παρασύρθηκαν από αστραπιαίες πλημμύρες μετά από καταρρακτώδεις βροχές στην πολιτεία, που έχει υποφέρει από ξηρασία, είπαν αρχές χθες.

 

Οι αρχές ψάχνουν επίσης να βρουν τουλάχιστον ένα άτομο που αγνοείται μετα από την πλημμύρα το Σάββατο απόγευμα (τοπικής ώρας) στο ποτάμι Βέρντε κοντά στην πόλη Πέισον, περίπου 145 χλμ ΒΑ του Φοίνιξ, είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής της περιοχής Ουότερ Ουίλ, Ρον Σάτελμαϊερ.

 

Τα τοπικά μμε ανέφεραν ότι τουλάχιστον δύο παιδιά βρίσκονται μεταξύ των νεκρών. Δεν υπήρξαν άλλες λεπτομέρειες από τις αρχές.

 

 

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, του γραφείου του σερίφη της περιοχής και άλλων τοπικών αρχών συμμετέχουν στην έρευνα και διάσωση.

 

 

Σύμφωνα με την τοπική μετεωρολογική υπηρεσία, έχει εκδοθεί προειδοποίηση για αστραπιαίες πλημμύρες που ισχύει μέχρι σήμερα (Δευτέρα) το βράδυ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM