ΗΠΑ: 66χρονη «νεκρή» παραδόθηκε σε γραφείο τελετών - Ξύπνησε μέσα σε σάκο πτωμάτων «αγκομαχώντας για ανάσα»

ΗΠΑ: 66χρονη γυναίκα που θεωρήθηκε νεκρή ξύπνησε μέσα σε σάκο πτωμάτων στο γραφείο τελετών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Μια 66χρονη γυναίκα που θεωρήθηκε νεκρή συνήλθε αγκομαχώντας μέσα σε σάκο πτωμάτων σε γραφείο τελετών της Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας για το Αλτσχάιμερ «Glen Oaks» βρίσκεται τώρα αντιμέτωπο με πρόστιμο 10.000 δολαρίων επειδή κήρυξε πρόωρα νεκρή την 66χρονη κάτοικο της δομής. 

Μια νοσοκόμα στο Glen Oaks που εργαζόταν στη νυχτερινή βάρδια στις 3 Ιανουαρίου, δήλωσε ότι η υγεία της γυναίκας άρχισε να επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους σφυγμούς της σταδιακά να μειώνονται.  Γύρω στις 6:00 π.μ. τοπική ώρα το πρωί της 3ης Ιανουαρίου, η νοσοκόμα είπε ότι η 66χρονη σταμάτησε να αναπνέει ενώ δεν είχε και σφυγμό. Στο πλαίσιο αυτό, θεώρησε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει.

Η δομή ακολούθησε την τυπική διαδικασία και κάλεσε την οικογένεια της 66χρονης. Παράλληλα, ένας γιατρός έδωσε εντολή να παραδοθεί η σορός σε γραφείο τελετών. 

Μιάμιση ώρα μετά, οι υπάλληλοι του γραφείου έφθασαν στο σημείο και έβαλαν το σώμα της γυναίκας μέσα σε μια υφασμάτινη σακούλα κλείνοντάς τη με φερμουάρ και τοποθετώντας την πάνω σε φορείο. Ο υπεύθυνος κηδειών δήλωσε αργότερα ότι η 66χρονη δεν έδειξε κάποιο σημάδι ζωής κατά τη διαδικασία. 

Ωστόσο, λιγότερο από μία ώρα αργότερα, αφού το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών, ένας υπάλληλος άνοιξε το φερμουάρ της σακούλας και παρατήρησε ότι η 66χρονη πάσχιζε να πάρει αέρα. Άμεσα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη. 

Τελικά, δύο μέρες αργότερα, στις 5 Ιανουαρίου, η γυναίκα πέθανε, επίσημα πλέον, έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της.

Με πληροφορίες από Insider

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM