Η Τζέιν Φόντα στο εξώφυλλο της Vogue, 62 χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφιση στο περιοδικό

Jane Fonda Stars on the Cover of Vogue 62 Years After First Appearing on the front of the Magazine Facebook Twitter
Instagram
0

Η Τζέιν Φόντα παραμένει μία γυναίκα -σύμβολο δεκαετίες τώρα. Στα 84 της, η σταρ και ακτιβίστρια, εμφανίζεται στο τεύχος Οκτωβρίου της πολωνική Vogue.

Η Φόντα κοσμεί το εξώφυλλο της πολωνικής έκδοσης του διάσημου περιοδικού μόδας, φορώντας μία  κομψή ολόμαυρη φόρμα, με ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και μία δερμάτινη ζώνη.
 

Μέσα στις σελίδες του τεύχους, η 84 ετών Φόντα εμφανίζεται με μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική καμπαρντίνα, να συμπληρώνει το σύνολο της αλλά και με ανδρικό κοστούμι.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δήλωσε «ενθουσιασμένη» για την πρόταση να εμφανιστεί στο εξώφυλλο και ανάρτησε την φωτογραφία της στο Instagram, τιμώντας την στιλίστρια Mary Inacio, τον κομμωτή Jonathan Hanousek και τον μακιγιέρ David De Leon για την εμφάνισή της.

Η φωτογράφιση αυτή κυκλοφορεί πάνω από έξι δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνιση της Φόντα στο εξώφυλλο της Vogue, όταν τότε ο φωτογράφος Irving Penn την απαθανάτισε για το τεύχος Ιουλίου του 1959.

Η Φόντα παραμένει είδωλο για την παγκόσμια μόδα και ενεργή ακτιβίστρια για θέματα κλιματικής αλλαγής.

Επιπλέον, η σταρ του «Monster In Law» αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην 7η σεζόν της κωμωδίας του Netflix «Grace and Frankie», δίπλα στην Λίλι Τόμλιν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM