Η Ρωσία αρνείται ότι είχε προεκλογικές επαφές με συνεργάτες του Τραμπ

Η Ρωσία αρνείται ότι είχε προεκλογικές επαφές με συνεργάτες του Τραμπ Facebook Twitter
0

Το Κρεμλίνο τόνισε σήμερα ότι δεν βασίζονται σε γεγονότα οι πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας New York Times, σύμφωνα με την οποία μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ είχαν επαφές με Ρώσους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών.

«Μην πιστεύετε τις πληροφορίες των εφημερίδων, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να ξεχωρίσουμε τις τοξικές και τις ψευδείς ειδήσεις», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.


Υπογραμμίζοντας ότι οι πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα είναι ανώνυμες, ο Πεσκόφ εκτίμησε ότι «ίσως έχει έρθει η ώρα κάποιος να μιλήσει για όλα αυτά με το πρόσωπο ξεσκέπαστο». «Ας μην πιστεύουμε τις ανώνυμες πληροφορίες, πρόκειται για πληροφορίες που δεν βασίζονται σε κανένα γεγονός», τόνισε ο ίδιος.


Η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη τέσσερις πρώην και νυν Αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε σε χθεσινό άρθρο της ότι τα τηλεφωνικά αρχεία και υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες δείχνουν ότι μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και άλλοι συνεργάτες τους είχαν επανειλημμένα επαφές με ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών τη χρονιά πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM